Η Ατλέτικο Μαδρίτης αποχαιρέτησε με τον δικό της τρόπο, τον Σίμε Βρσάλικο που έφτασε τις 100 εμφανίσεις με τη φανέλα της και... προανήγγειλε τη μεγάλη μεταγραφή στον Ολυμπιακό.

Ο Σίμε Βρσάλικο η μεγάλη έκπληξη του Ολυμπιακού για τη θέση του δεξιού αμυντικού. O Σίμε Βρσάλικο αναμένεται στην Αθήνα την Παρασκευή ώστε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης αποχαιρέτησε με τον δικό της τρόπο, τον Σίμε Βρσάλικο που έφτασε τις 100 εμφανίσεις με τη φανέλα της και… προανήγγειλε τη μεγάλη μεταγραφή στον Ολυμπιακό.

Η ανακοίνωσή της Ατλέτικο Μαδρίτης:

«Η συμβατική σχέση που συνέδεε τον Σίμε Βρσάλικο με τον σύλλογό μας έφτασε στο τέλος της. Ο Βαλκάνιος ακραίος αμυντικός θα αντιμετωπίσει νέες επαγγελματικές προκλήσεις, αφόρου αγωνίστηκε σε 100 επίσημους αγώνες με τους ροχιμπλάνκος, από την άφιξή του το 2016, από την ιταλική Σασουόλο.

Ο Βρσάλικο, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του στην Ατλέτικο στις 17 Σεπτεμβρίου του ίδιου έτους, σε μια αναμέτρηση ενάντια στη Σπόρτινγκ Χιχόν, ήταν μέλος της ομάδας που κατάκτησε τη LaLiga 2020/21, τον δεύτερο τίτλο του ως ροχιμπλάνκο μετά το Europa League του 2018. Το 2018, στο οποίο επίσης, εκπροσωπώντας τον σύλλογό μας, ανακηρύχθηκε δευτεραθλητής κόσμου με την Εθνική Κροατίας.

Ομοίως, στις 11 Μαΐου, στην Έλτσε, έφτασε τις 100 συμμετοχές σε επίσημους αγώνες με τη φανέλα μας, έχοντας παίξει 70 αγώνες στη LaLiga, 13 στο Champions League, 12 στο Κύπελλο, 4 στο Europa League και έναν στο Ισπανικό Super Cup.

Από την Ατλέτικο Μαδρίτης ευχόμαστε στον Σίμε Βρσάλικο καλή τύχη στα μελλοντικά προσωπικά και αθλητικά του πρότζεκτ».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ατλέτικο Μαδρίτης

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч
Uncategorized

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα