Η… ανάσταση του Λαζάρ -Ραντζέλοβιτς- στη Λεγανές, είναι γεγονός. Όπως ο βιβλικός συνονόματός του επέστρεψε από τη λήθη, έτσι και ο 24χρονος Σέρβος εξτρέμ του Ολυμπιακού, μοιάζει να επιστρέφει στην ποδοσφαιρική ζωή στην ισπανική ομάδα. Η Λεγανές υπολογίζει πολύ στη συνδρομή του για να σώσει την κατηγορία. Και οι “ερυθρόλευκοι” τρίβουν τα χέρια τους… Διότι […]

Η… ανάσταση του Λαζάρ -Ραντζέλοβιτς- στη Λεγανές, είναι γεγονός. Όπως ο βιβλικός συνονόματός του επέστρεψε από τη λήθη, έτσι και ο 24χρονος Σέρβος εξτρέμ του Ολυμπιακού, μοιάζει να επιστρέφει στην ποδοσφαιρική ζωή στην ισπανική ομάδα. Η Λεγανές υπολογίζει πολύ στη συνδρομή του για να σώσει την κατηγορία. Και οι “ερυθρόλευκοι” τρίβουν τα χέρια τους… Διότι είτε θα έχουν έναν -ακόμη- αξιόπιστο πλάγιο επιθετικό στο τέλος της σεζόν. Ή… Αλλά ας μην τα πούμε όλα από το τέλος. Πάμε από την αρχή.

Το καλοκαίρι ο Λαζάρ έδωσε δύο προκριματικά ματς με τον Ολυμπιακό. Μετά όμως ήλθε ο Ρόνι Λοπες, ο Ονιεκούρου, ο Γκάρι Ροντρίγκες... Παρότι ο Μαρτίνς πιστεύει στις δυνατότητες του παίκτη, πέρυσι δεν έμεινε και τόσο ικανοποιημένος από τις ευκαιρίες που του έδωσε. Σε συνολικά 38 εμφανίσεις με την ερυθρόλευκη φανέλα, ο Ραντζέλοβιτς σκόραρε μόλις 2 γκολ. Δεν είναι μια επίδοση που θα επέτρεπε στον Πορτογάλο τεχνικό να τον κρατήσει ως τέταρτη επιλογή για εφέτος.

Ο δανεισμός του έμοιαζε ως η καλύτερη λύση, για να μην πάει χαμένη η χρονιά για τον Λαζάρ. Κυριολεκτικά στο παρά ένα, η Λεγανές ήταν αυτή που εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία. Και ο Λαζάρ κατέληξε στη Μαδρίτη. Λίγο η αλλαγή περιβάλλοντος, λίγο οι νέοι συμπαίκτες, δεν έκανε καλό ξεκίνημα, ούτε εκεί. Πήρε τις πρώτες του συμμετοχές με Εϊμπάρ και Σπόρτινγκ Χιχόν, αλλά δεν ξεχώρισε. Στο ματς με την Αμορεμπιέτα, όμως, σκόραρε το μοναδικό γκολ του ματς. Και τα πόδια του λύθηκαν.

Πήρε μπρος και πλέον είναι απαραίτητος στη Λεγανές

Από τότε, έχει πετύχει άλλα δύο γκολ και είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας, μπροστά από τους Μπαουτίστα, Αρνάιθ, Χάβι Ερνάντεζ και Βίκο, που έχουν από 2. Στο 0-2 της ομάδας επί της Σαραγόσα, ο Λαζάρ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ. Είχε σκοράρει το πρώτο γκολ και στην εκτός έδρας νίκη της Λεγανές επί της Ουέσκα. Γενικά, παιχνίδι με το παιχνίδι, δείχνει ότι εφέτος μπορεί να είναι η χρονιά του. Τα στατιστικά του είναι πολύ καλά, αλλά στα υπέρ του είναι και η διάθεση που δείχνει σε προπονήσεις και αγώνες.

Ο Ραντζέλοβιτς εξελίσσεται σε κομβικό παίκτη για την Λεγανές που θέλει να παραμείνει στη 2η Κατηγορία και ο ίδιος δείχνει να ανταποκρίνεται στην πρόκληση. Στην πιο κρίσιμη ποδοσφαιρική του ηλικία, ο Σέρβος ωριμάζει ποδοσφαιρικά στην Ισπανία και, σύμφωνα με τις φήμες, αρκετές μεγαλύτερες ομάδες από τη Λεγανές παρακολουθούν την αποδοσή του εφέτος.

Όπως και να ‘χει, η κατάσταση μοιάζει να εξελίσσεται σε win-win για τον Ολυμπιακό. Το να επιστρέψει με άλλον αέρα ο Λαζάρ από την Ισπανία, είναι ασφαλώς στα υπέρ των ερυθρολεύκων. Αλλά και… αν ανοίξει η όρεξη της Λεγανές και θελήσει στο τέλος του δανεισμού να τον αποκτήσει και πάλι ρούμπος θα είναι για τον πρωταθλητή. Η οψιόν αγοράς του είναι 1.800.000 ευρώ. Δεν τα λες και λίγα, έτσι δεν είναι;

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι