Η γηπεδούχος προερχόταν από την εκτός έδρας ήττα στην Μαγιόρκα και έψαχνε την νίκη για να παραμείνει ζωντανή στην υπόθεση παραμονή.

Η Βιγιαρεάλ  φιλοξενήθηκε από την Αλαβές στο «Μεντιθορότθα (Βιτόρια-Γκαστέις)», στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής της La Liga.

Η γηπεδούχος προερχόταν από την εκτός έδρας ήττα στην Μαγιόρκα και έψαχνε την νίκη για να παραμείνει ζωντανή στην υπόθεση παραμονή. Από την άλλη η φιλοξενούμενη  προερχόταν από δύο συνεχόμενες νίκες, και ήθελε τους βαθμούς για να παραμείνει στο κόλπο της Ευρώπης.

Η γηπεδούχος μπήκε δυνατά στον αγώνα με σκοπό να πα΄ρει το πολύτιμο τρίποντο.

Μόλις στο πέμπτο λεπτό μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Joselu με το κεφάλι έδωσε στον Βίκτορ Laguardia, ο οποίος δεν αστόχησε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 31′ σημαντικό προβάδισμα νίκης για την γηπεδούχο.

Ο Gonzalo Escalante κοντρόλαρε πανέμορφα μια δυνατή πάσα που πήρε από τον Ruben Duarte μέσα στην περιοχή. Στην συνέχεια ξέφυγε από τον προσωπικό του αντίπαλο και πυροβόλησε στο κέντρο της εστίας κάνοντας το 2-0.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η φιλοξενούμενη μείωσε και ξαναμπήκε στον αγώνα.

O Σάμουελ Chukwueze τελείωσε την όμορφη ατομική του ενέργεια με ένα έξοχο σουτ μέσα από την περιοχή, και ο Fernando Pacheco δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Σημαντικό τρίποντο για την Αλαβές που βρίσκεται στο -4 από την παραμονή της.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ