Οι φιλοξενούμενοι  προερχόταν από αρνητικό σερί πέντε αγώνων χωρίς νίκη.

Η Μαγιόρκα υποδέχθηκε την Γρανάδα στο «Βίζιτ Μαγιόρκα Εστάντι », στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής της La Liga.

Οι φιλοξενούμενοι  προερχόταν από αρνητικό σερί πέντε αγώνων χωρίς νίκη. Οι δύο ομάδες στα μέχρι τώρα έχουν κοινό στόχο και πορεία. Να σώσουν την χρονιά.

Από νωρίς πήρε το προβάδισμα η Γρανάδα. Μόλις στο 7′ ο Luis Suarez βρέθηκε στο σωστό σημείο την σωστή στιγμή και πήρε το ριμπάουντ μέσα στην περιοχή, και έστειλε την μπάλα χαμηλά δεξιά για να γράψει το 0-1.

Η απάντηση για την γηπεδούχο ήρθε στο 28′ με ένα πανέμορφο γκολ. Ο Salva Sevilla έκανε ένα τέλειο σουτ βολέ από μακριά και η μπάλα πήγε δίπλα στο αριστερό δοκάρι. Συστημένο και ο τερματοφύλακας παρακολουθούσε ουσιαστικά.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η φιλοξενούμενη πήρε ξανά το προβάδισμα. Στο πρώτο λεπτό του δεύτερου μέρους ο Sergio Escudero μετά από μια ωραία πάσα πήρε την μπάλα έκανε ένα χαμηλό σουτ στην κάτω δεξιά γωνία της εστίας, με τον τερματοφύλακα να μένει κάγκελο.

Η Γρανάδα πήρε προβάδισμα νίκης στο 55′. Ο Antonio Puertas μετά την ασίστ από τον Jorge Molina, ολοκλήρωσε μια εξαιρετική κίνηση με ένα πανέμορφο βολ-πλανέ πέτυχε το 1-3.

Άμεση απάντηση μετά από τρία λεπτά από την γηπεδούχο που ξαναμπήκε στο παιχνίδι. Ο Antonio Raillo σηκώθηκε ψηλότερα από όλους μετά από μια τέλεια σέντρα του Pablo Maffeo και με  κοντινή κεφαλιά στην κάτω αριστερή γωνία κέρδισε τον Luis Maximiano.2-3.

Μετά ξεκίνησε να κατηφορίζει το γήπεδο. Στο 69′ ‘εγινε το 2-4. Ο Jorge Molina πήρε την μπάλα και εξαπέλυσε ένα δυνατό σουτ από απόσταση, με την μπάλα να καταλήγει στην κάτω αριστερή γωνία. Ο Sergio Rico κοίταζε απογοητευμένος.

Στο 78′ το πέμπτο γκολ για την Γρανάδα. Ο Myrto Uzuni κυνήγησε μια χαμένη μπαλιά μέσα στην περιοχή και στην συνέχεια με ψυχραιμία νίκησε τον τερματοφύλακα με ένα σουτ στην κάτω αριστερή γωνία για το 2-5.

Στο 90΄γράφτηκε το 2-6 που ήταν και το τελικό σκορ. Ο Jorge Molina πήρε μια χαμηλή πάσα ακριβείας μέσα στην περιοχή και το σουτ που έκανε κέρδισε τον τερματοφύλακα.

Νίκη παραμονής για την Γρανάδα που μετά από πέντε αγώνες χωρίς νίκη έβγαλε αντίδραση, και ήττα που την μπλέκει σε περιπέτειες για την Μαγιόρκα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν