Ο Γκάβι συνεχίζει τις εντυπωσιακές του επιδόσεις με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, ακόμα κι αν αγωνίζεται με λυμένα κορδόνια. Ο Γκάβι έχει γίνει σύνθημα στα χείλη των οπαδών της Μπαρτσελόνα, καθώς βλέπουν στο πρόσωπό του κάτι από… Τσάβι. Ενθουσιασμένοι είναι και οι ιθύνοντες του ισπανικού συλλόγου με τις επιδόσεις του. Και όπως όλα δείχνουν είναι […]

Ο Γκάβι συνεχίζει τις εντυπωσιακές του επιδόσεις με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, ακόμα κι αν αγωνίζεται με λυμένα κορδόνια.

Ο Γκάβι έχει γίνει σύνθημα στα χείλη των οπαδών της Μπαρτσελόνα, καθώς βλέπουν στο πρόσωπό του κάτι από… Τσάβι.

Ενθουσιασμένοι είναι και οι ιθύνοντες του ισπανικού συλλόγου με τις επιδόσεις του. Και όπως όλα δείχνουν είναι θέμα ημερών για τον Γκάβι να βάλει την υπογραφή του σε νέο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα, το οποίο θα περιλαμβάνει ρήτρα αποχώρησης που φτάνει το 1 δισεκατομμύριο ευρώ.

Οι οπαδοί των «μπλαουγκράνα» εκτός από τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις με τη φανέλα της ομάδας τους. Εχουν παρατηρήσει ότι ο 17χρονος άσος πολλές φορές αγωνίζεται με λυμένα κορδόνια.

Αυτό βέβαια δεν έχει να κάνει με γούρια ή δεισιδαιμονίες. Καθώς σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Μάρκ Μάρμπα, ο Γκάβι δεν έμαθε ποτέ να δένει τα κορδόνια του.

Μια ακόμη εκδοχή που έχει υποστηρίξει ένας προπονητής του στις χαμηλότερες κατηγορίες της Μπέτις, του συλλόγου στον οποίο ξεκίνησε ο νεαρός αστέρας είναι ότι: «Βιάζεται τόσο πολύ να παίξει που δεν χάνει χρόνο δένοντας τα κορδόνια του», διαβεβαίωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Γκάβι

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ