Ο “εργάτης” της Ρεάλ Καρίμ Μπενζεμα  έχει εξελιχθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα σύμβολα των Μερένγκες όλων των εποχών, και τελικά έφτασε το τέλος μιας μεγάλης σχέσης; Ο μάνατζερ του Καρίμ Μπενζεμά, Καρίμ Ντζαζίρι, σε συνέντευξή του στο «Inside Gones», αποκάλυψε ότι ο Γάλλος επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, θέλει να επιστρέψει στη Λιόν. Μάλιστα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Καρίμ […]

Ο “εργάτης” της Ρεάλ Καρίμ Μπενζεμα  έχει εξελιχθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα σύμβολα των Μερένγκες όλων των εποχών, και τελικά έφτασε το τέλος μιας μεγάλης σχέσης;

Ο μάνατζερ του Καρίμ Μπενζεμά, Καρίμ Ντζαζίρι, σε συνέντευξή του στο «Inside Gones», αποκάλυψε ότι ο Γάλλος επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, θέλει να επιστρέψει στη Λιόν.

Μάλιστα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Καρίμ Τζαζιρί, αυτή η ημέρα δεν θα αργήσει να έρθει, αφού ο 33χρονος επιθετικός θέλει να βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση όταν επιστρέψει στην πρώην ομάδα του.

«Δεν έχει πάει ποτέ στο νέο στάδιο της Λιόν. Το σκέφτεται. Εχει στο μυαλό και στην καρδιά του τη Λιόν», είπε. «Υπάρχουν όλα στη Λιόν για τον Καρίμ. Δεν θέλει να επιστρέψει χωρίς να μπορεί να προσφέρει. Είναι διχασμένος μεταξύ της εγκατάλειψης του καλύτερου συλλόγου στον κόσμο και της επιστροφής είναι θέμα χρόνου. Είναι όνειρό του να επιστρέψει και να κάνει υπέροχα πράγματα. Το να φοράς το περιβραχιόνιο του αρχηγού με τους νέους μπορεί να είναι μαγικό», πρόσθεσε ο μάνατζερ του Μπενζεμά.

Ο απίστευτος Καρίμ Μπενζεμά

2014, 2016, 2017, 2018 Champions League
2014, 2016, 2017, 2018 Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων
2014, 2016, 2017 Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ
2005, 2006, 2007, 2008 Πρωτάθλημα Γαλλίας
2012, 2017, 2020 Πρωτάθλημα Ισπανίας
2008 Κύπελλο Γαλλίας
2014 Κύπελλο Ισπανίας 
2008 Πρώτος σκόρερ στην Γαλλία
.

Στην Ρεάλ Μαδρίτης από τη Λυών, ο Γάλλος επιθετικός έγινε γρήγορα ένα απαραίτητο μέλος της ομάδας. Το 2009, ο 22χρονος Καρίμ Μπενζεμά υπέγραφε στη Ρεάλ Μαδρίτης και 11 χρόνια αργότερα, δύσκολα θα μπορούσε να φανταστεί κάποιος ότι θα αποτελεί τον κορυφαίο ξένο παίκτη στην ιστορία της Βασίλισσας. Πάντα ουσιαστικός με το σκοράρισμα, έγινε ο 5ος μεγαλύτερος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου και η καλύτερος ξένος ποδοσφαιριστής της Ρεάλ πίσω από τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Γάλλος ηγείται τώρα της επίθεσης της Ρεάλ Μαδρίτης.

TRANSFER market WEB: football - soccer transfer news and rumors

Ο Καρίμ Μπενζεμά ώθησε τους Μερένγκες στο πρωτάθλημα μετά από τρία χρόνια

Ο αθόρυβος αλλά πολύτιμος επιθετικός της Ρεάλ που συνεχίζει να γράφει την δική του μεγάλη ιστορία στην Βασίλισσα ξεπέρασε τον Ρομπέρτο Κάρλος σε συμμέτοχες.

Ο Γάλλος επιθετικός που έχει γράψει τη δική του ιστορία με τη φανέλα της «βασίλισσας» και συνεχίζει να προσφέρει σε κάθε ευκαιρία με τα γκολ του, έφτασε πλέον τις 528 συμμετοχές με τη φανέλα των «μερένγκες» στην καριέρα του. Με αυτό τον αριθμό έγινε ο ρέκορντμαν συμμετοχών ως ξένος ποδοσφαιριστής στη Ρεάλ Μαδρίτης και ξεπέρασε την επίδοση που διατηρούσε μέχρι και το βράδυ της 12ης Δεκέμβρη του 2020 ο Ρομπέρτο Κάρλος.

Μάλιστα, οι δυο τους βρέθηκαν μαζί στ’ αποδυτήρια του «Αλφρέδο Ντι Στέφανο» σε μια όμορφη στιγμή όπου ο Βραζιλιάνος… παρέδωσε το ρεκόρ στον Μπενζεμά.

Πρόσφατα έγινε ο τρίτος σκόρερ της Ρεάλ στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ο μεγάλος στράικερ της Ρεάλ πέρασε στην τρίτη θέση των σκόρερ της ιστορίας του Τσάμπιονς Λιγκ

  1. Μέσι 71 γκολ
  2. Ρονάλντο 67 γκολ
  3. Μπενζεμα 51 γκολ

Στα 22 του για τους ειδικούς ποδοσφαίρου ήταν ένας από τους πιο υποσχόμενους νεαρούς αστέρες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Έντεκα χρόνια μετά, δικαίωσε τις προβλέψεις, έχοντας κάνει μια ονειρεμένη διαδρομή στον σύλλογο της Μαδρίτης που έχει ακόμα αρκετό δρόμο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπίκ Λυών

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ