Αλλά τα πράγματα στα οικονομικά της είναι προβληματικά και ένα δημοσίευμα της sport έβαλε φωτιά στο κλαμπ.

Η Μπαρτσελόνα κινήθηκε δυναμικά στο φετινό μεταγραφικό παζάρι, παρά την οικονομική στενότητα που έχει τα τελευταία χρόνια. Οι Καταλανοί κατάφεραν κι έφεραν στη Βαρκελώνη μεγάλους παίκτες, με το αζημίωτο φυσικά. Από την άλλη, όμως, άφησαν στην άκρη κάποιες άλλες υποχρεώσεις τους.

Στον Ζεράρ Πικέ, για παράδειγμα, χρωστούν έναν σκασμό λεφτά! Ο 35άχρονος επιθετικός δέχθηκε γενναία μείωση αποδοχών, αλλά και διευκόλυνε τους «μπλαουγκράνα» με αναβολές στη μισθοδοσία του. Μετά αυτά και εκείνα η Μπαρτσελόνα βρέθηκε να χρωστάει στον παίκτη το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 52 εκατ. ευρώ, το οποίο -σύμφωνα με τη σχετική συμφωνία που έχει γίνει- θα πρέπει να του τα καταβάλει εντός της φετινής σεζόν, 2022-2023.

Αλλά τα πράγματα στα οικονομικά της είναι προβληματικά και ένα δημοσίευμα της sport έβαλε φωτιά στο κλαμπ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η La Liga έχει ήδη ενημερώσει τους «μπλαουγκράνα» ότι δεν πληρούν τις οικονομικές προϋποθέσεις. Το αποτέλεσμα είναι ότι δεν μπορούν να δηλώσουν τις νέες μεταγραφές.

Για να το κάνουν αυτό θα πρέπει να μειώσουν κι άλλο τους μισθούς των ποδοσφαιριστών που είναι πολύ πάνω από το όριο και να πουλήσουν ορισμένους ποδοσφαιριστές.

Τι αναφέρει το δημοσίευμα:

«Η Μπαρτσελόνα έχει τακτικές συναντήσεις με τη La Liga εδώ και εβδομάδες για να αξιολογήσει την κατάσταση. Η πραγματικότητα, είναι ότι ο σύλλογος των Μπλαουγκράνα, αυτή τη στιγμή, δεν πληροί τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να δηλώσει τις πέντε υπογραφές (Λεβαντόφσκι, Κουντέ, Κεσιέ, Κρίστενσεν, Ραφίνια) και τους δύο που έχουν ανανεώσει τα συμβόλαια τους (Ντεμπελέ, Σέρτζι Ρομπέρτο). Η La Liga έχει ήδη ενημερώσει την οικονομική ομάδα της Μπάρτσα γι’ αυτήν την περίσταση»

Ο πρόεδρος των Καταλανών Ζοάν Λαπόρτα  διαβεβαίωσε τον κόσμο πως ο σύλλογος έχει καταθέσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα στη La Liga.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ