«Λευκή» ισοπαλία στη Χετάφε.

Στο «Coliseum Alfonso Perez» συναντήθηκαν η Χετάφε και η Βιγιαρεάλ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της La Liga.

Το «κίτρινο υποβρύχιο» δεν είχε υποστεί ήττα από τη συγκεκριμένη αντίπαλο στα τελευταία εφτά παιχνίδια του. Το ίδιο συνέβη και τώρα, με τις δύο ομάδες να μένουν στη «λευκή» ισοπαλία (0-0).

Αυτή ήταν η πρώτη απώλεια βαθμών των φιλοξενουμένων στο φετινό πρωτάθλημα, αφού προέρχονταν από δύο νίκες. Οι γηπεδούχοι, από την άλλη, πανηγύρισαν τον πρώτο βαθμό τους έπειτα από δύο ήττες.

Καμία από τις δύο ομάδες δεν κινήθηκε απειλητικά στο πρώτο μέρος. Στο 41’ ο Ζεράρ Μορένο είδε ένα δυνατό σουτ του να ανακόπτεται από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, στην καλύτερη φάση που δημιουργήθηκε.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Μάουρο Αραμπάρι «σημάδεψε» το δεξί δοκάρι στο 74’.

Στο 87’ ο Σάμιουελ Τσουκουέζε εξαπέλυσε μια απευθείας προσπάθεια μέσα από τη μικρή περιοχή, με την μπάλα να πηγαίνει προς το κέντρο της εστίας, αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας πραγματοποίησε καταπληκτική απόκρουση και «κράτησε» το 0-0.

Στο ένατο λεπτό των καθυστερήσεων ο Αραμπάρι φάνηκε να κάνει χέρι μες στην περιοχή, αλλά μετά την εξέταση του VAR ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί ο αγώνας, αλλάζοντας την αρχική απόφασή του.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ