Στα 33 του ο Καρίμ Μπενζεμά βιώνει δεύτερη (ποδοσφαιρική) νιότη, είναι πιο ώριμος, πιο δραστήριος και πιο… αγριεμένος από ποτέ και το αποδεικνύει τόσο με τη Ρεάλ Μαδρίτης (10 γκολ, 7 ασίστ σε 10 συμμετοχές). Όσο και με την εθνική Γαλλίας μετά τη μεγάλη επιστροφή του (6 γκολ, 2 ασίστ σε 11 συμμετοχές). Ο Καρίμ […]

Στα 33 του ο Καρίμ Μπενζεμά βιώνει δεύτερη (ποδοσφαιρική) νιότη, είναι πιο ώριμος, πιο δραστήριος και πιο… αγριεμένος από ποτέ και το αποδεικνύει τόσο με τη Ρεάλ Μαδρίτης (10 γκολ, 7 ασίστ σε 10 συμμετοχές). Όσο και με την εθνική Γαλλίας μετά τη μεγάλη επιστροφή του (6 γκολ, 2 ασίστ σε 11 συμμετοχές).

Ο Καρίμ Μπενζεμά πιστοποίησε τη δαιμονιώδη φόρμα με την πρώτη του κούπα με τους Τρικολόρ στο περασμένο Nations League. Αλλά δεν υπάρχει χρόνος για ιδιαίτερη ξεκούραση κι απαιτείται ειδική συντήρηση για να παραμένει φρέσκος, ενόψει της άμεσης συνέχειας στη σεζόν με τη Βασίλισσα.

Ποιο είναι το μυστικό του;

Όπως φάνηκε κι από τη φωτογραφία που ανέβασε στα social media, είναι η θεραπεία cupping. Ένα ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης με βεντούζες. Που του άφησε… σημάδια και όπως δήλωσε, τη θεωρεί την καλύτερη που έχει ακολουθήσει στην καριέρα του.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν