Η μεταγραφή του Αντουάν Γκριεζμάν στην Ατλέτικο είναι πλέον οριστική! Η ομάδα της Μαδρίτης τα βρήκε σε όλα με την Μπαρτσελόνα και το deal ανακοινώθηκε!

Η μεταγραφή του Αντουάν Γκριεζμάν στην Ατλέτικο είναι πλέον οριστική! Η ομάδα της Μαδρίτης τα βρήκε σε όλα με την Μπαρτσελόνα και το deal ανακοινώθηκε!

Η δεύτερη θητεία του Γάλλου στην Ατλέτικο μπορεί να μην κυλάει για την ώρα όπως σχεδίαζε αλλά στην Μπαρτσελόνα περνούσε ακόμα χειρότερα… Ο Τσόλο Σιμεόνε έχει πίστη στις δυνατότητες του Γκριεζμάν και ήθελε στο Wanda Metropolitano.

Η επιθυμία του εισακούστηκε και ο Γάλλος επιθετικός παραμένει στην ομάδα μέχρι το 2026 παρά το κόλλημα στις διαπραγματεύσεις με την Μπαρτσελόνα.

Η τακτική του Αργεντινού τεχνικού να μην χρησιμοποιεί πολλά λεπτά τον Γκριεζμάν ήταν σκόπιμη ώστε να μην ενεργοποιηθεί η έξτρα ρήτρα του Γάλλου από την Μπαρτσελόνα. Τελικά η μεταγραφή έκλεισε στα 20 εκατ. +2 μπόνους.

Ο Γάλλος στράικερ δήλωσε την ικανοποίησή του γι’αυτή την εξέλιξη:

«Είμαι πολύ χαρούμενος, αυτό ήθελα από τότε που ήλθα εδώ. Να μείνω εδώ και να είμαι μέλος της Ατλέτικο, να απολαμβάνω αυτόν τον σύλλογο, αυτόν τον προπονητή, αυτούς τους συμπαίκτες, αυτό το γήπεδο και αυτούς τους οπαδούς» και πρόσθεσε:

«Εκανα ό,τι μπορούσα για να μείνω εδώ. Όταν συνειδητοποίησα ότι είχα την επιλογή να μείνω εδώ για πολλά ακόμη χρόνια, μίλησα με τον σύλλογο. Ήξερα τι περίμεναν από εμένα και δεν δίστασα. Δεν ανησυχούσα για όλη την προσπάθεια που έπρεπε να καταβάλω, γιατί απλώς ήθελα να μείνω εδώ και να είμαι χαρούμενος με την οικογένειά μου, σε έναν σύλλογο που με αγαπάει και με έναν προπονητή που με αγαπάει. Τελικά, δεν δίστασα πολύ να κάνω αυτή την προσπάθεια και είμαι πολύ υπερήφανος που θα παραμείνω στην Ατλέτικο».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ατλέτικο Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ