«Δύο στα δύο» για το «κίτρινο υποβρύχιο».

H Ατλέτικο Μαδρίτης και η Βιγιαρεάλ τέθηκαν αντιμέτωπες στο «Metropolitano Stadium», στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της La Liga.

Οι φιλοξενούμενοι επιβλήθηκαν με 2-0, σημειώνοντας την πρώτη νίκη τους απέναντι στη συγκεκριμένη αντίπαλο ύστερα από οκτώ αναμετρήσεις.

Ο Γέρεμι Πίνο στο 73’ άνοιξε το σκορ. Εκμεταλλεύτηκε σοβαρό λάθος της αντίπαλης άμυνας κι έστειλε με άνεση την μπάλα στα δίχτυα, από κοντινή απόσταση.

Οι Μαδριλένοι επιχείρησαν άμεσα να αντιδράσουν, αλλά το σουτ του Γιανίκ Καράσκο στο 79’ απέκρουσε εντυπωσιακά ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

Ο Ζεράρ Μορένο στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα με χαμηλό σουτ στη δεξιά γωνία της εστίας.

Στο πρώτο μέρος, ο Πίνο είχε βρεθεί αμαρκάριστος σε πλεονεκτική θέση μόλις στο 9’, όμως το σουτ του πήγε λίγο πάνω από το δοκάρι.

Ο Μορένο βρήκε δίχτυα στο 35’, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε για χέρι.

Δεν της έφθανε η ήττα η Ατλέτικο Μαδρίτης είδε και τον Νάουελ Μολίνα να αποβάλλεται στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Το «κίτρινο υποβρύχιο» διπλασίασε τις φετινές νίκες του στο ισπανικό πρωτάθλημα, υποχρεώνοντας τους γηπεδούχους στην πρώτη ήττα τους.

Ατλέτικο Μαδρίτης: Όμπλακ, Σάβιτς, Βίτσελ, Ρεϊνίλντο, Κόκε, Μολίνα, Γιορέντε, Λεμάρ, Καράσκο, Μοράτα, Φέλιξ.

Βιγιαρεάλ: Ρούλι, Φόιτ, Αλμπιόλ, Τόρες, Πεδράθα, Πίνο, Καπού, Παρέχο, Λο Σέλσο, Μορένο, Τζάκσον.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ατλέτικο Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ