Η πιο εύκολη νίκη που έχει πετύχει εδώ και πολλά χρόνια η Ατλέτικο του Σιμεόνε εναντίον της Μπαρτσελόνα. Με το σκορ 2-0 από το πρώτο ημίχρονο βύθισε περισσότερο την αντίπαλο του. Που παραπαίει, ενώ η ομάδα του έπιασε στην κορυφή την Ρεάλ. Στο -5 και λογικά στο -8 θα βρεθεί στο τέλος της αγωνιστικής η […]

Η πιο εύκολη νίκη που έχει πετύχει εδώ και πολλά χρόνια η Ατλέτικο του Σιμεόνε εναντίον της Μπαρτσελόνα. Με το σκορ 2-0 από το πρώτο ημίχρονο βύθισε περισσότερο την αντίπαλο του. Που παραπαίει, ενώ η ομάδα του έπιασε στην κορυφή την Ρεάλ.

Στο -5 και λογικά στο -8 θα βρεθεί στο τέλος της αγωνιστικής η Μπαρτσελόνα από την κορυφή.

Ξέρει από αποτελεσματικότητα η αρμάδα του Τσόλο. Με την πρώτη τελική της προσπάθεια στον αγώνα πέτυχε το 1-0 με τον Λεμάρ στο 23ο λεπτό.

Στο 44’ ο Σουάρες πέτυχε το 2-0 για την Ατλέτικο και ζήτησε και συγγνώμη, από την προηγούμενη ομάδα του.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Γιορέντε, Σάβιτς, Χιμένεθ, Ερμόσο (81′ Φελίπε), Καράσκο (81′ Λόντι), Ντε Πάουλ (46′ Τρίπιερ), Κόκε, Λεμάρ, Σουάρες (72′ Γκριεζμάν), Φέλιξ (72′ Κορέα)

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Μινγκέθα (75′ Λ. ντε Γιονγκ), Πικέ, Αραούχο, Ντεστ (86′ Λενγκλέ), Μπουσκέτς, Φρ. ντε Γιονγκ, Γκονθάλεθ (46′ Ρομπέρτο), Γκάβι (75′ Πουτζ), Κοουτίνιο (64′ Φάτι), Ντεπάι

Ενώ πήγαινε στο κέντρο του γηπέδου, ο Λουίς Σουάρες έκανε ότι μιλάει στο τηλέφωνο, αλλά κοιτάζοντας προς τα επίσημα στην πλευρά του Ρόναλντ Κούμαν. Για το τηλέφωνο που περίμενε όλο το καλοκαίρι, το καρφί.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ατλέτικο Μαδρίτης

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ