Φουλ δράση στο πρωτάθλημα Ισπανίας - La Liga - με την συναρπαστική αναμέτρηση μεταξύ Αθλέτικ Μπιλμπάο - Εσπανιόλ στο Σαν Μαμές. 

Φουλ δράση στο πρωτάθλημα Ισπανίας – La Liga – με την συναρπαστική αναμέτρηση μεταξύ Αθλέτικ Μπιλμπάο – Εσπανιόλ στο Σαν Μαμές.

Η μεν γηπεδούχος την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε θριαμβευτικά την Κάντιθ εκτός έδρας και η φιλοξενούμενη έχασε εντός από την Ρεάλ.

Μοιρασμένο σχετικά το πρώτο ημίχρονο και δίκαιο το αποτέλσμα.

Στο 14′  ο Joselu πέταξε στα σκουπίδια μια καλή ευκαιρία για γκολ. Μετά από ωραία σέντρα μέσα στην μικρή περιοχή, έγινε κάτοχος της μπάλας αλλά αστόχησε.  Στο 44΄απάντησε η Μπιλμπάο στις ευκαιρίες με τον Inaki Williams που έπιασε μια καρφωτή κεφαλιά από κοντά μετά από ένα γέμισμα, αλλά την έβγαλε εκτός εστίας. Στα χασομέρια του ημιχρόνου στο 45+4′ μετά από εκτέλεση φάουλ του Alex Berenguer έστειλε την μπάλα δυνατά στο αριστερό δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος στο 58′ διαμαρτυρία σωστά από την Μπιλμπάο με τον Inaki Williams να ανατρέπεται μέσα στην περιοχή μετά από μαρκάρισμα αμυντικού και λανθασμένα, ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Ισορροπημένος ο αγώνας χωρίς ιδιαίτερες φάσεις για γκολ και τελικά στο 90΄η φιλοξενούμενη πάγωσε το Σαν Μαμές. Ο Μάρτιν Μπρεϊθγουέιτ έκανε μια εξαιρετική κούρσα και μέσα από την περιοχή, απασφάλισε και κέρδισε τον Unai Simon με ένα σουτ στην κάτω αριστερή γωνία.

Στα 6 λεπτά των καθυστερήσεων δεν άλλαξε κάτι και σημαντικό τρίποντο για την Εσπανιόλ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ