Ο Νταβίντ Αλάμπα είναι από τους πιο "ευλογημένους" παίκτες! Είχε την τύχη να αγωνιστεί με δύο εκ των κορυφαίων επιθετικών παγκοσμίως.

Ο Νταβίντ Αλάμπα είναι από τους πιο “ευλογημένους” παίκτες! Είχε την τύχη να αγωνιστεί με δύο εκ των κορυφαίων επιθετικών παγκοσμίως.

Για πολλά χρόνια στην Μπάγερν, τώρα απολαμβάνει τον θρόνο του πρωταθλητή Ευρώπης στην Ρεάλ. Ο Αυστριακός αμυντικός ζει καθημερινά τον Καρίμ Μπενζεμά ενώ έχει τις καλύτερες αναμνήσεις και για τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

«Δεν με εκπλήσσει ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Τον γνωρίζω πολύ καλά, παίζαμε μαζί χρόνια στη Μπάγερν Μονάχου. Αυτό που κάνει στην Ισπανία το βίωσα από πρώτο χέρι στο Μόναχο. Είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς του κόσμου, αυτό δείχνει και φέτος» δήλωσε για τον Πολωνό στράικερ.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον συμπαίκτη του, Καρίμ Μπενζεμά: «Δεν υπάρχει ερώτηση εδώ. Αν κοιτάξετε τι έκανε την περασμένη σεζόν. Αυτά που πέτυχε είναι πραγματικά απίστευτα. Είμαι πραγματικά ευγνώμων να είμαι συμπαίκτες του. Τον χαζεύω καθημερινά στις προπονήσεις, το πάθος που βγάζει για να γίνεται όλο και καλύτερος»

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ