Κέρδισε την Μπέτις κι έφθασε τις τέσσερις σερί νίκες.

H Μπαρτσελόνα πέρασε και δεν σταμάτησε από το «Benito Villamarin», επικρατώντας με 2-1 της Μπέτις, σε εξ αναβολής αναμέτρηση για τη 17η αγωνιστική της La Liga.

Οι παίκτες του Τσάβι πέτυχαν την τέταρτη διαδοχική νίκη τους και συνεχίζουν στην κορυφή της κατάταξης με 50 βαθμούς, στο +8 από τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία όμως έχει παιχνίδι λιγότερο.

Ο Ραφίνια έθεσε σε θέση οδηγού τους Καταλανούς στο 65’, με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 80’.

Άτυχος στάθηκε ο Ζιλ Κουντέ στο 85’, καθώς σημείωσε αυτογκόλ.

Δεν τους έφθανε η ήττα, οι Σεβιγιάνοι τελείωσαν το ματς με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Ουίλιαμ Καρβάλιο στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Μπέτις (Μανουέλ Πελεγκρίνι): Ρουί Σίλβα, Αϊτόρ Ρουιμπάλ (78’ Σαμπαλί), Πετσέλα, Λουίς Φελίπε, Άμπνερ Βινίσιους, Γκίντο Ροντρίγκες, Γουίλιαμ Καρβάλιο (62’ Γκουρδάδο), Λουίς Ενρίκε (78’ Ρόδρι), Φεκίρ (62’ Χουάνμι), Κανάλες, Μπόρχα Ιγλέσιας (78’ Γουίλιαν Ζοσέ).

Μπαρτσελόνα (Τσάβι): Τερ Στέγκεν, Κουντέ, Αραούχο, Κρίστενσεν, Μπάλντε, Ντε Γιονγκ, Μπουσκέτς, Πέδρι (90’ Κεσιέ), Ραφίνια (82’ Ανσού Φατί), Λεβαντόφσκι, Γκάβι (84’ Φεράν Τόρες).

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ