«Ίδρωσε» για να κερδίσει την Οσασούνα στο Καμπ Νου.

Η Μπαρτσελόνα υποδέχθηκε την Οσασούνα στο Καμπ Νου, στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της La Liga.

Οι Καταλανοί δεν είχαν υποστεί ήττα από τη συγκεκριμένη αντίπαλο στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους. Στο ματς του πρώτου γύρου είχαν πάρει το «διπλό» με 2-1.

Τώρα, στη Βαρκελώνη, οι παίκτες του Τσάβι τα βρήκαν… σκούρα, παρότι οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν από το 26’ με παίκτη λιγότερο, μετά την αποβολή του Χόρχε Χεράντο Όροθ.

Χρειάστηκαν το γκολ του Tζόρντι Άλμπα στο 85’ για να «ξεκλειδώσουν» τη νίκη, με την οποία διατηρήθηκαν στην κορυφή της κατάταξης, στο +14 από τη δεύτερη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Μπαρτσελόνα (Τσάβι): Τερ Στέγκεν, Κουντέ, Αραούχο, Κρίστενσεν (53’ Έρικ Γκαρθία), Μπάλντε (76’ Τζόρντι Άλμπα), Ντε Γιονγκ, Μπουσκέτς (75’ Φεράν Τόρες), Πέδρι, Ραφίνια (53’ Ντεμπελέ), Λεβαντόφσκι, Γκάβι (35’ λ. τρ. Φατί).

Οσασούνα (Χαγκόβα Αρασάτε): Αϊτόρ Φερνάντεθ, Ντιέγκο Μορένο, Ουνάι Γκαρθία, Εράντο, Μάνου Σάντσεθ, Αϊμάρ Ορόθ (46’ Ίκερ Μουνιόθ), Τορό (59’ Χουάν Κρουθ), Πάμπλο Ιμπάνιεθ, Ίκερ Μπενίτο (69’ Αριδάνε), Άβιλα (59’ Κίκε Γκαρθία), Ρουμπέν Γκαρθία (46’ Κίκε Μπάρχα).

Η Αλμερία, από την πλευρά της, υποδέχθηκε την Έλτσε και την κέρδισε με 2-1 χάρη στα γκολ των Λέο Μπαπτιστάο στο 22’ και Άντρι Εμπάρμπα στο 52’.

Έτσι, εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία.

Ο Εζεκιέλ Πόντσε απλώς μείωσε στο 90’ για τους Βαλενθιάνους, που βρίσκονται στον… πάτο της κατάταξης.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ