Το μέλλον του Κωνσταντέλια στον ΠΑΟΚ!

Το μέλλον του Κωνσταντέλια στον ΠΑΟΚ!

«Βόμβες» από τον Μάκη Γκαγκάτση κατά του Λευτέρη Αυγενάκη με αφορμή τον τελικό του Κυπέλλου: «Έκανε τα πάντα για να μην γίνει. Γιατί να είμαστε πρόσφυγες στη χώρα μας;»
Ερωτηθείς για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και τα όσα μεσολάβησαν μέχρι να παρθεί η απόφαση να επιστρέψουν οι ομάδες στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ο Μάκης Γκαγκάτσης «απασφάλισε», μιλώντας για τον Λευτέρη Αυγενάκη, λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι ό,τι χειρότερο έχει να επιδείξει η χώρα.

«Στο Κύπελλο κάναμε τεράστιες προσπάθειες για να γίνει με κόσμο. Δεν θέλαμε να παίξουμε στην Αθήνα, ήταν εκτός προκήρυξης. Ακόμη κι αν το ΟΑΚΑ δεν είναι έδρα καμίας ομάδας. Αλλά μία ομάδα από την Αθήνα, με τελικό στο ΟΑΚΑ, έχει πλεονέκτημα. Plus τα έξοδα για τον κόσμο.

Αυτός ο Υφυπουργός που ελπίζουμε να μην είναι στη θέση του μετά τις εκλογές, έκανε τα πάντα για να μην γίνει ο τελικός και μάλιστα με κόσμο. Έκανε ό,τι ήταν δυνατόν για να μην διεξαχθεί ο τελικός. Είναι ντροπή, νιώσαμε πρόσφυγες στην ίδια μας την χώρα. Να εισπράττουμε αρνήσεις από παντού.

Το Πανθεσσαλικό ανήκει στο Δήμο Βόλου και η διαχείριση ανήκει στον δήμαρχο. Στη Λάρισα, με ποιο δικαίωμα ο Δήμαρχος Λάρισας τοποθετήθηκε για το AEL FC Arena; Ως τι Και κάτι άλλο. Τόσο καιρό γινόταν παιχνίδια σε αυτό το γήπεδο και μόλις ζήτησε η ΕΠΟ το γήπεδο, βγήκε ότι δεν είχε πυροσβεστικές εγκαταστάσεις».

«Κοτέτσι το Καυτανζόγλειο – Έπαιρνε τηλέφωνα στα Γιάννινα και έδινε οδηγίες»
«Για το Καυτανζόγλειο…Για ποιο λόγο πας σε αυτό το γήπεδο και είναι σαν κοτέτσι; Ο Αυγενάκης σκέφτηκε την Κρήτη και έριξε ένα σωρό λεφτά για τους Μεσογειακούς, γιατί να μη δοθούν χρήματα για το Καυτανζόγλειο; Αλλά έτσι όπως είναι, πως να γίνει τελικός; Ακούγεται για τελικό στο ΟΑΚΑ, και το πρώτο που ακούσαμε είναι να λέει ο επικεφαλής του ΟΑΚΑ «να ρωτήσω τον Αυγενάκη, αυτός με έβαλε εδώ…

Όταν ακούστηκε το γήπεδο του ΠΑΣ για τον τελικό, πήρε τηλέφωνο στον διευθυντή του σταδίου των Ιωαννίνων και του είπε ‘πρόσεξε τι θα απαντήσεις.’ Τα ξέρουν αυτά στην κυβέρνηση, όσοι πηγαίνουν και δίνουν συγχαρητήρια στον Αυγενάκη;

Το καταλαβαίνετε πως δεν έχει γίνει ούτε ένα γήπεδο στην Ελλάδα που να μην έχει συνδεθεί με την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα. Θέλετε να μου πείτε πως είναι ευθύνη της ΕΠΟ, του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ και όχι του Αυγενάκη;»

Το μέλλον του Κωνσταντέλια στον ΠΑΟΚ!

«Δεν συζητάμε περί παραμονής Λουτσέσκου, θα γίνουν κινήσεις αναβάθμισης»
Μιλώντας για το αγωνιστικό, παραδέχθηκε πως η διαδικασία των PlayOffs εξελίχθηκε σε αποτυχία για τον ΠΑΟΚ ενώ αναφέρθηκε και στον Ραζβάν Λουτσέσκου: «Στην κανονική περίοδο δεν ήταν απογοητευτικές οι εμφανίσεις του ΠΑΟΚ, απεναντίας… Δεν θέλξαμε όμως στο μίνι πρωτάθλημα, αποτύχαμε στα PlayOffs. Είμαστε απογοητευμένοι, θέλουμε να πάμε να κερδίσουμε το Κύπελλο που είναι στόχος της σεζόν μας Η ομάδα μας ήταν ισότιμα διεκδικήτρια μέχρι τα PlayOffs. Πέντε ήττες είναι πολλές όμως για μία ομάδα που θέλει το πρωτάθλημα. Εκ των οποίων οι τρεις στην Τούμπα…Δεν συζητάμε περί παραμονής Λουτσέσκου. Έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο. Μακάρι να μείνει και περισσότερα χρόνια. Στον προπονητή πιστώνεται όλη αυτή η μεταβατική και δύσκολη χρονιά. Με υψηλό ανταγωνισμό. Ήταν καλύτερη και η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός.

Στόχος είναι η ποιοτική αναβάθμιση του ρόστερ, δεν τίθεται κάτι άλλο. Θα φύγουν κάποιοι παίκτες, θα γίνει αναβάθμιση προκειμένου να γίνει πιο ανταγωνιστική η ομάδα και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη».

«Δεν υπάρχει ιδανική και σωστή πρόταση για να φύγει ένας παίκτης»
Ερωτηθείς για τα παιδιά των ακαδημιών και την αξιοποίησή τους, ανέφερε πως: «Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να ανανεώσουμε συμβόλαια με αυξημένες αποδοχές, κι όταν έρθει η κατάλληλη πρόταση να πουληθεί. Ένας παίκτης μπορεί να φύγει στα 23, μπορεί και στα 19» και -μάλιστα- έφερε ως παράδειγμα την πρόταση που έφτασε στον ΠΑΟΚ για τον Δημήτρη Πέλκα την τελευταία ημέρα των μεταγραφών το καλοκαίρι του 2018 και ο ΠΑΟΚ την απέρριψε ύψους έξι εκατ. ευρώ!

«Δεν τον δώσαμε. Εν τέλει έμεινε, πήραμε το νταμπλ και ο παίκτης έφυγε με 1.8 εκατ. ευρώ. Εδώ λοιπόν δημιουργείτια μία κατάσταση. Η ομάδα έχασε χρήματα αλλά η απόφαση ήταν σωστή. ιΓα τον Μιχαηλίδη υπήρχε πρόταση τον Ιανουάριο του 2021 από την Χοφενχάιμ ύψους 4 εκ. Ευρώ. Ο παίκτης δεν πουλήθηκε και τώρα προσπαθεί να επανέλθει μετά από έναν σοβαρό τραυματισμό.

Δεν υπάρχει σωστό και ιδανικό νούμερο. Τελευταία μέρα των μεταγραφών δεν μπορείς να αντικαταστήσεις έναν παίκτη σαν τον Πέλκα. Κερδίσαμε πολλά περισσότερα. Ξέρετε τι σημαίνει ένα νταμπλ για τον ΠΑΟΚ μπροστά στα 4 εκατ. ευρώ; Ο μεγαλομέτοχος βάζει πολλαπλάσια κάθε σεζόν.

Άλλος θα σου πει να δώσουμε τον Κωνσταντέλια με 20 εκ. ευρώ, άλλος θα σου πει ότι πρέπει να μείνει και να βοηθήσει για να παίξουμε σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Τον Κωνσταντέλια τον ανανεώσαμε, οι Κουλιεράκης και Τζίμας έχουν συμβόλαιο. Ο μικρός θα είναι στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στη Μάλτα. Γεννηθείς το 2006. Ο μοναδικός. Θα τον παρακολουθεί όλη η Ευρώπη αλλά είναι πολύ μικρός για να φύγει. Εμείς κοιτάμε να κάνουμε πολυετή συμβόλαια για να μην μπορούν να τους «φουσκώνουν» τα μυαλά».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κύπελλο Ελλάδας

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι