Διπλασίασε τις νίκες της απέναντι στην Κηφισιά.

H AEK υποδέχθηκε την Κηφισιά στο δεύτερο παιχνίδι των δύο ομάδων για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας κι έφθασε σε πανηγυρική νίκη-πρόκριση με 3-0.

Μετά το 2-0 εκτός έδρας η «Ένωση» επικράτησε άνετα και στο γήπεδό της και πέρασε στα προημιτελικά, εκεί όπου θα παίξει με το νικητή του ζευγαριού ανάμεσα στον Πανσερραϊκό και τον Απόλλωνα.

Οι «κιτρινόμαυροι» άνοιξαν το σκορ στο 27’ με τον Γιώργο Μουστακόπουλο με εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή και διπλασίασαν τα τέρματά τους στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, στο 48’, με τον Βένταντ Ραντόνια, με κοντινό πλασέ.

Αμφότεροι σημείωσαν το πρώτο γκολ τους με τη φανέλα της «Ένωσης».

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 82’ ο Θεοδόσης Μαχαίρας, με εξ επαφής σουτ έπειτα από ωραία ατομική προσπάθεια του Φαν Βέερτ και ασίστ του Πινέδα από τα δεξιά.

Καταχειροκροτήθηκε από τους φιλάθλους ο Ματίας Αλμέιδα, στο πρώτο παιχνίδι μετά την επέκταση του συμβολαίου του έως το 2028.

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Ρότα, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Ραντόνια (63′ λ. τρ. Πινέδα), Μουστακόπουλος (78′ Κοσίδης), Γαλανόπουλος, Τσούμπερ (65′ Μαχαίρας), Φερνάντες, Μάνταλος, Φαν Βερτ.

Κηφισιά: Αγριμάκης, Προβυδάκης (79′ Παναγιώτου), Ποζατζίδης, Μπαρμπόσα, Βαφέας, Να’α, Γκίνης, Παπασσάβας (55′ Πέιος), Ταλάλ (55′ Κουϊρουκίδης), Καλλέργης (70′ Παυλάκης), Τετέι (70′ Πρίτσας).

Δείτε τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης:




3-0, άψογη συνεργασία, σκοράρει και ο Μαχαίρας:



Ορμώμενος Ραντόνια εκτελεί για το 2-0:




Άστοχος από ευνοϊκό σημείο ο Τσούμπερ:




1-0, κεραυνός του Μουστακόπουλου από τα 25 μέτρα:




Αστοχεί σε δύο περιπτώσεις ο Φαν Βέερτ:




Ο Αγριμάκης νικά σε τετ α τετ τον Τσούμπερ:



Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κύπελλο Ελλάδας

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ