Με ένταση το... τρίτο ημίχρονο στη Λαμία.

Από το «Αθανάσιος Διάκος» πέρασε ο ΠΑΟΚ, κάνοντας επίδειξη δύναμης κόντρα στη Λαμία, στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου επικράτησαν με το ευρύ 5-1, με τον επαναληπτικό στην Τούμπα να παίρνει διαδικαστικό χαρακτήρα.

Ο 54χρονος τεχνικός αποδοκιμάστηκε μετά το τέλος του ματς από οπαδούς των Φθιωτών, με την αντίδρασή του να είναι άμεση: «Πηγαίνετε για ύπνο, είναι αργά».

Όπως πρόσθεσε, στην κάμερα της Cosmote TV: «Ήταν ένα καλό παιχνίδι, αλλά είναι απίστευτο αυτό που συνέβη ξανά με τον VAR, πρέπει να σταματήσει!

Γινόμαστε θεατές σε καταστάσεις που δεν είναι καλές για εμάς. Φανταστείτε μια τέτοια κατάσταση κατά της ΑΕΚ, του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού.

Τα τρία μέτρα οφσάιντ, το πέναλτι στα Γιάννινα… Όλα είναι σκόπιμα, είναι καταστάσεις που βλέπουμε τι γίνεται.

Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε με όπλο την εικόνα μας στο γήπεδο».




Ο Λεωνίδας Βόκολος, από πλευράς γηπεδούχων, ανέφερε: «Δεν μπορούμε να κάνουμε κριτική για το παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος.

Για εμάς στράβωσε το παιχνίδι από το ξεκίνημα, από νωρίς. Αυτό ο ΠΑΟΚ το διαχείριστηκε καλά.

Έχουμε δύσκολο δρόμο μπροστά μας. Θα πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι. Κοιτάμε το επόμενο πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Το Κύπελλο δεν ήταν στόχος για εμάς, όπως είναι τώρα η κατάσταση. Κάναμε διαχείριση παικτών, χρειάζονταν κάποιοι ανάσες, δεν μπορούμε να παίζουμε συνεχώς Τετάρτη και Κυριακή.

Το αποτέλεσμα και η έκταση του σκορ δεν είναι καλό για εμάς, πρέπει όμως να συνεχίσουμε και να κοιτάξουμε τον στόχο που έχουμε στο πρωτάθλημα».




Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κύπελλο Ελλάδας

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ