Τι δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού εν όψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδας.

Σύνθημα νίκης έδωσε ο Μίτσελ εν όψει της εκτός έδρας αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδας.

Οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες στην «OPAP Arena» (09/02, 20.30), στον πρώτο ημιτελικό, με τον προπονητή των «ερυθρολεύκων» να αναφέρει στην κάμερα της Cosmote TV: «Θα παίξουμε πολλά ντέρμπι από εδώ και πέρα, μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ακόμα και τα παιχνίδια που δεν θεωρούνται ντέρμπι, εμείς έτσι τα βλέπουμε, γιατί έχουν πολύ μεγάλη βαθμολογική σημασία για εμάς.

Έχουμε προετοιμαστεί καλά και θα πάμε εκεί με στόχο τη νίκη. Θέλουμε να προκριθούμε στον τελικό του Κυπέλλου κι αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε».

Αναφορικά με το ότι η ΑΕΚ έχει μόνο νίκες στο νέο της γήπεδο, πρόσθεσε: «Οι στατιστικές υπάρχουν και πολλές φορές δεν επιβεβαιώνονται.

Πάντα υπάρχει η πρώτη φορά. Εμείς έχουμε εμπειρία, έχουμε έναν προπονητή που ξέρει να διαχειρίζεται πολύ καλά τέτοια ματς και είμαστε και φιλόδοξοι, αλλά και αισιόδοξοι πως θα γίνουμε η πρώτη ομάδα που θα νικήσει εκεί».

Σε ερώτηση για το εάν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών απάντησε: «Εκτός από τον Σισέ και τον Μαρσέλο που εξακολουθούν να έχουν κάποια προβλήματα, όλη η υπόλοιπη ομάδα είναι διαθέσιμη.

Το πιο σημαντικό, όμως, είναι πως όλοι παίκτες θέλουν να παίξουν σε αυτόν αγώνα».

Ρωτήθηκε και για το εάν θα πάει με τον Τζολάκη στο τέρμα σε ολόκληρη τη διοργάνωση κι εξήγησε: «Έχω δείξει τι κάνω σε αυτήν την περίπτωση από την προηγούμενη θητεία μου εδώ.

Τότε παίζαμε μέχρι τον τελικό με τον ίδιο τερματοφύλακα, ενώ στο πρωτάθλημα έπαιζε ο άλλος τερματοφύλακας. Επομένως, αυτό θα κάνουμε και τώρα.

Εάν ο Τζολάκης συνεχίσει να έχει την ίδια εικόνα όπως στο παιχνίδι με τον Άρη, τότε πραγματικά δεν βλέπω κανένα λόγο να μην συνεχίσω να τον εμπιστεύομαι».

Ο 59χρονος προπονητής δεν θα μπορούσε να μη μιλήσει και για τη «μαύρη» επέτειο της τραγωδίας της Θύρας 7: «Είναι, πράγματι, μια θλιβερή ημερομηνία.

Επίσης, είναι ένα σύμβολο ενότητας και δέσμευσης των φιλάθλων του Ολυμπιακού, αλλά και όλων εμάς που δουλεύουμε στον σύλλογο.

Όσα χρόνια κι αν περάσουν, ό,τι και να έχει συμβεί από το 1981 έως σήμερα, αποδεικνύεται κάθε χρονιά πως είμαστε μια οικογένεια και μια οικογένεια ποτέ δεν ξεχνάει τους νεκρούς της.

Εγώ δεν έχω γεννηθεί Ολυμπιακός, όμως έγινα Ολυμπιακός όταν ήρθα να δουλέψω εδώ και από τότε όπου και να βρίσκομαι, είτε βρίσκομαι στην Αθήνα είτε βρίσκομαι στη χώρα μου, πάντα στις 8 Φεβρουαρίου σκέφτομαι τον Ολυμπιακό».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κύπελλο Ελλάδας

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι