Τι οδηγίες έδωσε η ΕΠΟ; Η προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας ξεκινά αυτή τη Τετάρτη. Τρεις αναμετρήσεις, τρία εισιτήρια για τα ημιτελικά του θεσμού. Λίγα 24ωρα πριν τη σέντρα η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία γνωστοποιεί ότι αγώνες της προημιτελικής, ημιτελικής φάσης, αλλά και του τελικού θα πραγματοποιηθούν με VAR και χρήση της γραμμής οφσάιντ. […]

Τι οδηγίες έδωσε η ΕΠΟ; Η προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας ξεκινά αυτή τη Τετάρτη. Τρεις αναμετρήσεις, τρία εισιτήρια για τα ημιτελικά του θεσμού.

Λίγα 24ωρα πριν τη σέντρα η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία γνωστοποιεί ότι αγώνες της προημιτελικής, ημιτελικής φάσης, αλλά και του τελικού θα πραγματοποιηθούν με VAR και χρήση της γραμμής οφσάιντ.

Να θυμίσουμε τους αγώνες της προημιτελικής φάσης που θα γίνουν την Τετάρτη (19/1). Παναιτωλικός – Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός – Αναγέννηση Καρδίτσας και ΠΑΟΚΑΕΚ.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι σε όλους τους αγώνες Κυπέλλου Ελλάδας, συμπεριλαμβανομένου του τελικού, θα γίνει χρήση της τεχνολογίας VAR και γραμμής οφσάιντ (VOL).

Η χρήση του VAR και του VOL θα αρχίσει από την αμέσως προσεχή φάση της διοργάνωσης (προημιτελική) και τους επικείμενους αγώνες της, που είναι προγραμματισμένοι για την Τετάρτη και την Πέμπτη»

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κύπελλο Ελλάδας

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ