Φάση επαναληπτικών για τους 16 του Κυπέλλου, και η Κηφισιά υποδέχθηκε την ΑΕΚ για την πρόκριση. Οι “κιτρινόμαυροι ” είχαν ως παρακαταθήκη το υπέρ τους 4-0, από το πρώτο παιχνίδι. Και ήθελαν θετικό αποτέλεσμα για την 8άδα. Η ΑΕΚ είχε εκ νέου την ευκαιρία, όπως και στο πρώτο ματς, να δοκιμάσει παίκτες με λιγότερο χρόνο […]

Φάση επαναληπτικών για τους 16 του Κυπέλλου, και η Κηφισιά υποδέχθηκε την ΑΕΚ για την πρόκριση.

Οι “κιτρινόμαυροι ” είχαν ως παρακαταθήκη το υπέρ τους 4-0, από το πρώτο παιχνίδι. Και ήθελαν θετικό αποτέλεσμα για την 8άδα.

Η ΑΕΚ είχε εκ νέου την ευκαιρία, όπως και στο πρώτο ματς, να δοκιμάσει παίκτες με λιγότερο χρόνο συμμετοχής. Ενώ ήθελε να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα, μετά την εντός έδρας ήττα (1-2)-πισωγύρισμα από τον ΟΦΗ για το πρωτάθλημα.

Από την άλλη, η Κηφισιά προέρχονταν από τη νίκη (1-0) επί της Καλλιθέας, ούσα στην 6η θέση του Νότιου ομίλου της Super League 2.

Κηφισιά – ΑΕΚ 1 – 1

Κηφισιά: Αντωνόπουλος, Σμπώκος, Τόλιος, Μκρτσιαν, Γκότοβος, Ντοριβάλ, Αγγελόπουλος, Πρίτσας, Γιαννιτσάνης, Καραγκούνης, Κρητικός.

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Ρότα, Σβάρνας, Μήτογλου, Μοχαμάντι, Μουστακόπουλος, Λε Ταλέκ, Γέβτιτς, Τάνκοβιτς, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ.

Ο δικέφαλος κατέβηκε άνετος όσον αφορά την πρόκριση, αλλά ο Γιαννίκης περίμενε να δει κατά πόσο μπορεί να βασίζεται και σε ορισμένους ποδοσφαιριστές. Από την άλλη η Κηφισιά κάθε θετικό αποτέλεσμα επί ενός μεγάλου αντιπάλου είναι βραβείο για την ιστορία της.

Οι δύο ομάδες πηγαίνουν στα αποδυτήρια χωρίς σκορ (0-0). Το παιχνίδι έχει ρυθμό, έχει τελικές και στις δύο εστίες, με τις δύο ομάδες να έχουν διάθεση να παίξουν γρήγορα. Και οι δύο ομάδες παίζουν απελευθερωμένα, καθώς το 4-0 του πρώτου παιχνιδιού δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης για το ποιος θα πάρει την πρόκριση.

0 -1: Στο 54′ η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει προβάδισμα. Ο Λιβάι Γκαρσία έδωσε την μπάλα με το στήθος στον Λε Ταλέκ, αυτός έκανε το σουτ με την μπάλα να κοντράρει σε ποδοσφαιριστή της Κηφισιάς. Ο Λιβάι Γκαρσία μόλις είδε την μπάλα να του στρώνεται έπιασε ένα δυνατό σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής, και ο Αντωνόπουλος δεν μπόρεσε να γλυτώσει το γκολ.

Η Κηφισιά πριν δεχτεί το γκολ είχε γίνει αρκετά επικίνδυνη σε 2-3 περιπτώσεις, και τελικά βρήκε το γκολ που έψαχνε.

1 – 1: Στο 73′ η Κηφισιά έφερε τον αγώνα στα ίσα με ένα ιστορικό γκολ. Ο Τετέι έπειτα από βαθιά μπαλιά, ξέφυγε από τον Λάτσι που ούτε τον είδε και στην συνέχεια απέφυγε και τον Τσιντώτα και προ κενής εστίας έκανε εύκολα το 1-1.

Πολλά τα αμυντικά προβλήματα της ομάδας του Γιαννίκη, που δεν θα πρέπει να ήταν ικανοποιημένος με αυτά που είδε.

Μάλιστα θα μπορούσε να είχε βρει και δεύτερο γκολ και να πάρει προβάδισμα νίκης.

Οι καλύτερες στιγμές της συνάντησης

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κύπελλο Ελλάδας

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ