Προβάδισμα πρόκρισης για την «Ένωση» στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός τέθηκαν αντιμέτωποι στην «OPAP Arena», στον πρώτο αγώνα τους για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η «Ένωση» πήρε προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό με 3-0, με τον Λιβάι Γκαρσία να ανοίγει το σκορ μόλις στο 3’, ενώ άτυχος στάθηκε ο Ντιαντιέ Σαμασεκού στο 27’.

Ο Τσούμπερ απέφυγε τον Ντόη και στη συνέχεια τον Εμβιλά κι έκανε το σουτ από τη μικρή περιοχή, αλλά ο Τζολάκης απέκρουσε.

Ο Μάνταλος προσπάθησε με το γόνατο να τη στείλει στα δίχτυα, δεν τα κατάφερε, με τον 27χρονο αμυντικό μέσο να προσπαθεί να διώξει την μπάλα με κεφαλιά, αντ’ αυτού όμως την έβαλε στο τέρμα της ομάδας του.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Γκαρσία με το δεύτερο προσωπικό γκολ του, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, στο 13ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Την εσχάτη των ποινών κέρδισε ο Γκατσίνοβιτς, ο οποίος έπεσε στο χορτάρι έπειτα από κράτησε του Ντόη. Ο διαιτητής δεν καταλόγισε αρχικά την παράβαση, κάτι που έγινε μετά την εξέταση του VAR.

Τραυματίας αποχώρησε ο Μπιελ στο 39’, με τον Μπουτούτσι να τον αντικαθιστά, κάνοντας παράλληλα το ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα.

Ο Γκάρι Ροντρίγκες, από την πλευρά του, «σημάδεψε» δύο φορές το δοκάρι. Το ίδιο έκανε και ο Μάνταλος, από πλευράς «κιτρινόμαυρων».

Ο Εμβιλά βρήκε δίχτυα στο 76’, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε για οφσάιντ. Νωρίτερα, στο 50’, ο Γκαρσία είχε ζητήσει πέναλτι σε πτώση του μέσα στην περιοχή, αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί ο αγώνας.

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Χατζισαφί, Γαλανόπουλος (64′ Σιμάνσκι), Ελίασον (84′ Άμραμπατ), Μάνταλος (84′ Πινέδα), Γκατσίνοβιτς, Τσούμπερ (64′ Αραούχο), Γκαρσία.

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Βρουσάι (46′ Ρόντινει), Ντόη, Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Σαμασέκου (46′ Φορτούνης), Χουάνγκ (67′ Βαλμπουενά), Εμβιλά, Μπιέλ (39′ λ. τρ. Μπουτούτσι), Ελ Αραμπί (67′ Μπακαμπού), Ροντρίγκες.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης:




3-0, ο Λιβάι σκοράρει από την άσπρη βούλα:



Ένταση στον αγωνιστικό χώρο:



Η διένεξη Αραούχο – Βαλμπουενά:



Ακυρώθηκε το γκολ του Εμβιλά:




Στο δοκάρι το δυνατό σουτ του Μάνταλου:




Δεύτερο δοκάρι για τον Γκάρι Ροντρίγκες:




Ζήτησε πέναλτι ο Λιβάι:




Το γύρισμα του Χατζισαφί πέρασε ανεκμετάλλευτο:




Ντεμπούτο με τα ερυθρόλευκα για τον Μπουτούτσι:




2-0, αυτογκόλ ο Σαμασέκου, αγκαλιά ”παρηγοριάς” ο Γκατσίνοβιτς:




1-0, ο Λιβάι πλασάρει εύστοχα τον Τζολάκη μόλις στο 3′:



Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κύπελλο Ελλάδας

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ