Οι σύλλογοι μιλάνε για οικονομικοί καταστροφή, αλλά η κυβέρνηση βλέποντάς τις εξελίξεις με την επέλαση του covid-19 παίζει το τελευταίο της χαρτί! Για να επιβραδυνθεί η εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού, καθώς κρίνει πως η έξαρση των κρουσμάτων μόλυνσης έφερε τη χώρα «στο χείλος της αβύσσου», αναφέρει ο ιστότοπος Ynet, η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας […]

Οι σύλλογοι μιλάνε για οικονομικοί καταστροφή, αλλά η κυβέρνηση βλέποντάς τις εξελίξεις με την επέλαση του covid-19 παίζει το τελευταίο της χαρτί!

Για να επιβραδυνθεί η εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού, καθώς κρίνει πως η έξαρση των κρουσμάτων μόλυνσης έφερε τη χώρα «στο χείλος της αβύσσου», αναφέρει ο ιστότοπος Ynet, η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Γεντότ Αχαρονότ.

Πρόκειται για τη δεύτερη φορά που η χώρα τίθεται σε καραντίνα. Η κυβέρνηση του Νετανιάχου είχε ήδη επιβάλλει αυστηρότερα μέτρα τη 18η Σεπτεμβρίου, όμως την περασμένη εβδομάδα, ο μέσος όρος των νέων μολύνσεων αυξήθηκε στις σχεδόν 7.000 ημερησίως, ασκώντας ολοένα αυξανόμενη πίεση στο σύστημα υγείας της χώρας των περίπου εννέα εκατομμυρίων κατοίκων.

Το Ισραήλ επέβαλλε lockdown λόγω του κορονοϊού κάτι που θα επηρεάσει και τα πρωταθλήματα των ομαδικών σπορ. Σε ό,τι αφορά στο μπάσκετ, έπειτα από επικοινωνία του προέδρου της λίγκας με τον Υπουργό Αθλητισμού εξετάζεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο οι ομάδες να συνεχίσουν τις προπονήσεις τους σε ειδικό χώρο, στα πρότυπα του ΝΒΑ. «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρόκειται για οικονομική και επαγγελματική καταστροφή» τόνισε ο διευθύνων Σύμβουλος της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, Μόνι Μπρος. Αξίζει να σημειωθεί, πως μόνο οι σύλλογοι με ευρωπαϊκές υποχρεώσεις θα συνεχίσουν τις προπονήσεις, ενώ στο ποδόσφαιρο League 1 και League 2 βάζουν… λουκέτο από αύριο (25/9).

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ισραήλ

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μακάμπι Τελ Αβίβ

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει τον Χλάντουν κάτω από τα δοκάρια ο Μπότο! (vid)
Ποδόσφαιρο

Θέλει τον Χλάντουν κάτω από τα δοκάρια ο Μπότο! (vid)