Στην Ρόδο απολαμβάνει τη θάλασσα και όλοι έχουν δει την προχωρημένη εγκυμοσύνη της που δεν κρύβεται πια από το ολόσωμο μαγιό της.

Ποιος θα προλάβει ποιον; Ο πελαργός ή ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος να παντρευτεί πρώτος την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωής της. Ζει τον δικό της μεγάλο έρωτα στο πλευρό του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου και σύντομα αναμένεται να μεγαλώσει η οικογένειά τους. Μετακόμισαν στο νέο τους σπίτι και σύντομα αναμένεται να επισημοποιήσουν τη σχέση τους.

Οι φήμες για εγκυμοσύνη δίνουν και παίρνουν. Και υπάρχουν πολλά περιστατικά που ενισχύουν τη συγκεκριμένη φημολογία. Όπως αυτό πριν από λίγο καιρό, όταν ο ΣΚΑΪ της χτύπησε την πόρτα για να αναλάβει δική της εκπομπή.

Η απάντηση της Σπυροπούλου ήταν όμως αρνητική. Όχι γιατί δεν ήθελε να πάρει δική της εκπομπή αλλά γιατί δεν… μπορούσε. Μία άρνηση που έδειξε… εγκυμοσύνη, άσχετα αν εκείνη δεν λέει τίποτα ακόμη.

Οι φήμες επιμένουν ότι βρίσκεται στον τέταρτο ή πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Σε δύο μήνες θα έπρεπε να ξεκινήσει και σε δύο μήνες από την έναρξη να σταματήσει για ένα δίμηνο περίπου. Έτσι προτίμησε να ξεκουραστεί.

Στην Ρόδο η αποκάλυψη – Δεν κρύβεται πλέον

Στην Ρόδο απολαμβάνει τη θάλασσα και όλοι έχουν δει την προχωρημένη εγκυμοσύνη της που δεν κρύβεται πια από το ολόσωμο μαγιό της.

 Στην παραλία που βρέθηκε με μπλε ολόσωμο μαγιό όλα ήταν ξεκάθαρα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ