Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Με την ίδια να απουσιάζει τα τελευταία χρόνια από την τηλεόραση επανέρχεται κάνοντας την ανατροπή. Ο λόγος φυσικά για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η οποία επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες μας με την παρουσίαση του ”Αγρότης μόνος ψάχνει”.

Μία εκπομπή που ίσως δεν περιμέναμε να την δούμε. Με την ίδια να δείχνει πως αγαπά πολύ την τηλεόραση φαίνεται ότι το νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα θα μας δείξει ίσως μία άλλη πλευρά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Μιας και δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες συνεργασίες το νέο ριάλιτι αναμένεται αρκετά ενδιαφέρον.

Τα γυρίσματα αναμένονται να αρχίσουν μέσα στον επόμενο μήνα. Η παραγωγή έχει ήδη επιλέξει τους 12 συμμετέχοντες αγρότες οι οποίοι θα προσπαθήσουν να βρουν σύντροφο μέσα από το παιχνίδι. Σε αυτή τη προσπάθεια θα τους βοηθά και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Περιμένουμε με αγωνία το νέο ριάλιτι του Σκάι αλλά και την κομψή παρουσιάστρια σε ρόλο αγρότισσας.

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την νέα σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Φυσικά για τα πάντα (Survivor, Master Chef, Φάρμα, House of Fame,Battle of the Couples, και τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές σειρές). Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Μην ξεχνάτε να κάνετε Subscribe και στο νέο κανάλι μας στο YouTube [Κλικ ΕΔΩ] για να είστε μπροστά σε όλες τις εξελίξεις στα Spoiler. Το Spoiler TV ήρθε για να μείνει…

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr