Δέσιμο ολκής σε Κομάν έκανε η Μπάγερν, η οποία βλέπει πως στην  Bundesliga τον έχει ανάγκη και δεν θέλει να της τον πάρει κανείς άλλος. Μιας και μιλάμε για παικταρά, που έχει μπει στο μάτι πολλών συλλόγων. Ο 25χρονος Γάλλος είχε συμβόλαιο μέχρι το 2023 και οι πρωταθλητές Γερμανίας δεν ήθελαν σε καμία περίπτωση να […]

Δέσιμο ολκής σε Κομάν έκανε η Μπάγερν, η οποία βλέπει πως στην  Bundesliga τον έχει ανάγκη και δεν θέλει να της τον πάρει κανείς άλλος. Μιας και μιλάμε για παικταρά, που έχει μπει στο μάτι πολλών συλλόγων.

Ο 25χρονος Γάλλος είχε συμβόλαιο μέχρι το 2023 και οι πρωταθλητές Γερμανίας δεν ήθελαν σε καμία περίπτωση να τον χάσουν ως ελεύθερο και έτσι τον «έδεσαν» για την επόμενη πενταετία.

Το νέο συμβόλαιο του εκρηκτικού εξτρέμ θα έχει σαφώς αυξημένες αποδοχές, καθώς από τα 12 εκατ. ευρώ ετησίως, θα αμείβεται πλέον με 15 εκατ. ευρώ.
Ωστόσο, το πλάνο ανανεώσεων για την Μπάγερν Μονάχου δεν σταματά εδώ, αφού πλέον στο κάδρο των νέων συμβολαίων μπαίνει ο Σερζ Γκνάμπρι, που είναι πιθανό να υπογράψει συμβόλαιο με ανάλογες αποδοχές και χρονική διάρκεια.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπάγερν

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ