Ο προπονητής δεν μας έδωσε την απάντησή του με απευθείας επικοινωνία αλλά με email, μέσω του μάνατζέρ του.

Ο Νεμπόισα Τσόβιτς, πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, έκανε δηλώσεις και εκδήλωσε τη δυσαρέσκειά του με τον τρόπο που αποχώρησε ο Ράντονιτς από τη σερβική ομάδα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο «Mozzartsport»:

«Καταλαβαίνω ότι ενδιαφέρεστε για ονόματα, αλλά θέλω να καταλάβετε γιατί δεν βγάζουμε τα ονόματα στη δημοσιότητα. Επίσης, όπως βλέπετε και εσείς υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός προπονητών που θέλουν να αναλάβουν τον Ερυθρό Αστέρα. Η ομάδα δεν μπήκε σε καμία διαδικασία συζητήσεων ή διαπραγματεύσεων με κανέναν, από την στιγμή που δεν είχε λάβει την οριστική απάντηση του Ντέγιαν Ράντονιτς. Ο προπονητής δεν μας έδωσε την απάντησή του με απευθείας επικοινωνία αλλά με email, μέσω του μάνατζέρ του. Τώρα, εμείς πρέπει να προχωρήσουμε. Υπάρχουν πολλοί υποψήφιοι προπονητές και πιστεύω ότι σύντομα θα έχουμε εξελίξεις

Ο Ερυθρός Αστέρας του έκανε μία καλή πρόταση. Θέλαμε να συνεχίσουμε τη συνεργασίας μας, αλλά για να ολοκληρωθεί μία συμφωνία θέλει… δύο. Περιμέναμε την απάντησή του μέχρι τις 30 Ιουνίου. Θέλαμε να έχουμε μία ξεκάθαρη εικόνα, ώστε να ξεκινήσουμε την αναζήτηση παικτών όπως και τα προηγούμενα χρόνια. Όλα αυτά που γράφονταν στον Τύπο τις προηγούμενες ημέρες δεν ήταν αλήθεια, ότι ο Ερυθρός Αστέρας θα μειώσει το μπάτζετ και ότι δεν θα έχει φιλοδοξίες τη νέα σεζόν. Εδώ το σταματάω. Η ομάδα ευχήθηκε και επίσημα καλή τύχη με τον Παναθηναϊκό, στον πρώην προπονητή της. Είμαι χαρούμενος που αναγνωρίστηκε η δουλειά του, μέσα από τις επιτυχίες που είχαμε μαζί»!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ABA League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ