Θέλει τον Μίλαν Γκάιτς σύμφωνα με τους Σέρβους ο ΠΑΟΚ τονίζοντας πως το ενδιαφέρον του Δικεφάλου για το δεξί μπακ του Ερυθρού Αστέρα υπάρχει από το καλοκαίρι. Με το μεταγραφικό παράθυρο να πλησιάζει όλες οι ομάδες θα θελήσουν να ενισχύσουν το παρόν ρόστερ τους, και μία από αυτές τις ομάδες είναι και ο ΠΑΟΚ. Θα […]

Θέλει τον Μίλαν Γκάιτς σύμφωνα με τους Σέρβους ο ΠΑΟΚ τονίζοντας πως το ενδιαφέρον του Δικεφάλου για το δεξί μπακ του Ερυθρού Αστέρα υπάρχει από το καλοκαίρι.
Με το μεταγραφικό παράθυρο να πλησιάζει όλες οι ομάδες θα θελήσουν να ενισχύσουν το παρόν ρόστερ τους, και μία από αυτές τις ομάδες είναι και ο ΠΑΟΚ.
Θα μεγαλώσει το παρεάκι των Ζίβκο και Αντρίγια Ζίβκοβιτς σύμφωνα με τα Σέρβικα ΜΜΕ . Καθώς ο Δικέφαλος του βορρά σκέφτεται σοβαρά την περίπτωση του Μίλαν Γκάιτς.

Και όπως οι Σέρβοι τονίζουν μάλιστα, ο ΠΑΟΚ τον θέλει από το καλοκαίρι!!

Ο 25χρονος παίχτης του Ερυθρού Αστέρα αγωνίζεται στην θέση του δεξί μπακ και ξεκίνησε απο τις ακαδημίες της OFK Μπέογκραντ. Αλλά το καλοκαίρι του 2015 πήγε στην Μπορντό για το ποσό του 1 εκατομμυρίου.

Έπειτα από 4 χρόνια στο Μπορντό έφυγε ως ελεύθερος και εντάχθηκε στην ομάδα του Ερυθρού Αστέρα.

Επιπλέον, σύμφωνα με τους Σέρβους τον Ιανουάριο μπαίνει στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του. Και βάσει του νόμου Μπόσμαν είναι ελεύθερος να επιλέξει το μέλλον του και τον επόμενο προορισμό του.

«Το συμβόλαιο του Γκάιτς ολοκληρώνεται τον Ιούνιο, οπότε ο σύλλογος πιθανότατα δεν θα του δημιουργούσε προβλήματα με την έξοδο στο εξωτερικό»
Τόνισαν ιδιαίτερα οι Σέρβοι!!

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ