Το J2US έρχεται τη νέα σεζόν, κατά 99% μέσα από τη συχνότητα του ALPHA και μάλιστα ήδη οι υποψήφιοι παίκτες έχουν κάνει τις πρώτες συζητήσεις με τον Νίκο Κοκλώνη.

Πολλά είναι τα δημοφιλή πρόσωπα που έχει προσεγγίσει ο Νίκος Κοκλώνης και οι συνεργάτες του για το νέο σόου. Ανάμεσα τους είναι η Δανάη Μπάρκα, ο Αργύρης Αγγέλου, ο Χάρης Χριστόπουλος και ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Επίσης ο Γιώργος Μαυρίδης, η Σοφία Κουρτίδου, η Σοφία Μουτίδου, η Δέσποινα Καμπούρη και η Ντόρα Μακρυγιάννη. Αφού καταλήξουν στην επιλογή των παικτών, θα πρέπει να βρεθούν και οι τραγουδιστές με τους οποίους θα γίνουν ζευγάρια και θα τους συνοδεύουν στο νέο κύκλο του J2US.

Σύμφωνα με  πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Νίκος Κοκλώνης είχε συνάντηση τόσο με την Ιωάννα Τούνη όσο και με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου με τους οποίους συζήτησε το ενδεχόμενο να ανήκουν στους celebrities που θα εμφανιστούν στο λαμπερό σόου του Just The Two of Us.

H εντυπωσιακή influencer και ο γνωστός παρουσιαστής και μοντέλο τους τελευταίους μήνες έχουν έρθει πολύ κοντά και παρά το γεγονός ότι επιμένουν πως δεν είναι ζευγάρι, όλο και φουντώνουν οι φήμες που τους θέλουν να είναι ερωτευμένοι.