Αλλαγές στην Serie A – Με νέους στόχους στο επίκεντρο της η Ομοσπονδία για  το ιταλικό ποδόσφαιρο  είναι διατεθειμένη να κάνει μεγάλες αλλαγές ώστε να βελτιώσεις της αποδόσεις στα έσοδα της αλλά και να κάνει πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα.

Με την πρόταση που μάλλον όπως βλέπουμε θα υλοποιηθεί, το ιταλικό πρωτάθλημα θα επιστρέψει στην προγενέστερη μορφή του, όπως ήταν το 2003, με την μείωση την ομάδων. Συγκεκριμένα εξετάζεται το ενδεχόμενο από 20 οι συμμετέχουσες ομάδες να είναι 18, δύο λιγότερες δηλαδή, κάνοντας το πιο ανταγωνιστικό.

Αλλαγές στην Serie A

Ενώ πολύ πιθανή είναι και η εφαρμογή των playoffs και playouts, μία ιδέα που είχε πέσει στο τραπέζι από πέρυσι που δεν εφαρμόστηκε μιας και θα ήταν αβέβαιη λόγω του κορωνοϊού.
Με σκοπό να μειώσει τα τεράστια ποσά που σπαταλιούνται στις μεταγραφές και τα μακροχρόνια συμβόλαια πολύ πιθανόν είναι να εφαρμοστεί το Salary Cup βάσει του NBA.

Με αποτέλεσμα να εξοικονομήσουν περισσότερα χρήματα από τα έξοδα αλλά και να μειωθούν οι ανταγωνιστικές ανισότητες στο Champions League και στο Europa League.

Εφαρμογή playoffs και μειώσεις!

Επίσης ένα θέμα για το οποίο αναζητούν λύση είναι αυτό της προμήθειας των μάνατζερς.
Οι μάνατζερς λαμβάνουν προμήθειες από τις μεταγραφές των παικτών. Το αξιοσημείωτο είναι ότι ζητούν υπέρογκα ποσά και αναγκάζουν τους συλλόγους να τους τα δώσουν. Κάτι τέτοιο φυσικά αδειάζει τα ταμεία τους.
Πρόθεση της ομοσπονδίας είναι να ορίσει ένα συγκεκριμένο ποσό ως ποσοστό χωρίς να δημιουργεί οικονομικό πρόβλημα στους συλλόγους.

Και τι σας έχουμε;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την νέα σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Φυσικά για τα πάντα (Survivor, Master Chef, Φάρμα, House of Fame,Battle of the Couples, και τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές σειρές). Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Μην ξεχνάτε να κάνετε Subscribe και στο νέο κανάλι μας στο YouTube [Κλικ ΕΔΩ] για να είστε μπροστά σε όλες τις εξελίξεις στα Spoiler. Το Spoiler TV ήρθε για να μείνει…

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr