Τα δημοσιεύματα στη Βαρκελώνη αναφέρουν πως ο παίκτης δεν θέλει Γιουνάιτεντ, αλλά αντίθετα βλέπει με καλό μάτι την προοπτική να παίξει στην Τσέλσι του Τόμας Τούχελ.

Σύμφωνα με πληροφορίες είπε το μεγάλο ναι και θα αποχωρήσει ο Φρένκι ντε Γιονγκ από την Μπαρτσελόνα. Εκείνος, όμως, εξακολουθεί να σφυρίζει αδιάφορα για  να γίνει «κόκκινος διάβολος».

Το σίριαλ των ημερών είναι γνωστό. Ο Φρένκι ντε Γιονγκ είναι εκλεκτός του Τεν Χαχ για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πλην όμως, ο Ολλανδός χαφ λέει συνέχεια “τσου, ζε σέλω να φύγω”. Ως τώρα είχε τα δίκια του. Τα χρήματα που έδιναν οι Κόκκινοι Διάβολοι δεν ήταν πολλά. Κι ο ίδιος πήγε μετά βαΐων και κλάδων στην ομάδα το καλοκαίρι του 2019. Κόστισε στη Μπάρτσα 86.000.000 ευρώ. Και παίρνει 300.000 ευρώ βδομαδιάτικο. Μόλις έκλεισε τα 25. Έχει και μια περηφάνεια. Και συμβόλαιο ως το 2026.

Η μεταγραφή του Φρένκι Ντε Γιονγκ από την Μπαρτσελόνα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει κολλήσει, παρά τη συμφωνία των δύο πλευρών. Οι δύο ομάδες τα βρήκαν σε ένα ποσό της τάξεως των 85 εκατ. ευρώ, ώστε ο 25άχρονος μέσος να μετακομίσει από τη Βαρκελώνη στην Αγγλία.

H προσφορά της Γιουνάιτεντ έφτασε τα 85.000.000 -μαζί με τα μπόνους. Και, θα παίρνει κι εκείνος τα ίδια λεφτά. Δεν είναι χαζοί, άλλωστε, να του πουν έλα να παίρνεις λιγότερα. Αν και, μεταξύ μας, θα μπορούσαν. Ο Φρένκι πήγε στη Βαρκελώνη από τον Άγιαξ ως το next big thing. Αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν έκανε τη διαφορά. Ή, τέλος πάντων, δεν έγινε το “σημείο αναφοράς” της ομάδας στον άξονα, όπως ήλπιζαν και οι δύο ότι θα συμβεί.

Αλλά στο κόλπο μπήκε δυνατά και η Τσέλσι.

Τα δημοσιεύματα στη Βαρκελώνη αναφέρουν πως ο παίκτης δεν θέλει Γιουνάιτεντ, αλλά αντίθετα βλέπει με καλό μάτι την προοπτική να παίξει στην Τσέλσι του Τόμας Τούχελ.

Η Τσέλσι δίνει περίπου όσα και η Γιουνάιτεντ με την πρόταση της να είναι περίπου 80 εκατομμύρια ευρώ.

Όσον αφορά τον Ολλανδό στα χέρια του έχει συμβόλαιο τρελό.

Τελικά και η Μπαρτσελόνα που ζορίζεται πολύ για χρήμα, άρχισε συνομιλίες με την διοίκηση της Τσέλσι και λαμβάνοντας και την επιθυμία του Ολλανδού να πάει στους “Μπλε” είναι θέμα χρόνου να γίνει κάτοικος Λονδίνου.

Η ισπανική Sport κάνει λόγο πως οι δύο ομάδες βρίσκονται σε καλό δρόμο και η Τσέλσι είναι διατεθειμένη να καταβάλλει ένα ποσό πάνω των 80 εκατ. ευρώ για τον Ολλανδό μέσο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ