Στo GNTM 4 είχαμε τελικό. Σ΄αυτόν πήραν μέρος η Κυβέλη Χατζηευστρατίου, ο Κωνσταντίνος Τσαγκάρης και η Όλγα Ντάλλα, που διεκδίκησαν τον τίτλο. Τελικά ήταν γυναικεία υπόθεση αλλά με νικήτρια την Κυβέλη. Η Όλγα Ντάλα βγήκε δεύτερη, αλλά τελικά όπως δήλωσε σήμερα την κέρδισε το μόντελινγκ και την έχασε ο Ολυμπιακός. Πριν λίγες ημέρες ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας […]

Στo GNTM 4 είχαμε τελικό. Σ΄αυτόν πήραν μέρος η Κυβέλη Χατζηευστρατίου, ο Κωνσταντίνος Τσαγκάρης και η Όλγα Ντάλλα, που διεκδίκησαν τον τίτλο.

Τελικά ήταν γυναικεία υπόθεση αλλά με νικήτρια την Κυβέλη.

Η Όλγα Ντάλα βγήκε δεύτερη, αλλά τελικά όπως δήλωσε σήμερα την κέρδισε το μόντελινγκ και την έχασε ο Ολυμπιακός.

Πριν λίγες ημέρες ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας πριν την προβολή του τελικού, και είχε κάνει δηλώσεις και η Όλγα Ντάλα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του, με την Όλγα Ντάλλα, η οποία θα ενισχύσει και τη φετινή σεζόν το τμήμα Κολύμβησης.

Στις δηλώσεις στο οlympiacossfp.gr η αθλήτρια του Ολυμπιακού ανέφερε τα εξής:

«Νιώθω ιδιαίτερη χαρά, τιμή και υπερηφάνεια για την ανανέωση της συνεργασίας μου με τον Ολυμπιακό, το σύλλογο της καρδιάς μου. Είναι ιδιαίτερα συγκινητικό για μένα αλλά ταυτόχρονα και ένα μεγάλο κίνητρο το ότι θα συνεχίσω να αποτελώ αναπόσπαστο μέλος του μεγάλου αυτού συλλόγου.

Στο ατέλειωτο ταξίδι του πρωταθλητισμού που πραγματοποιεί κάθε αγωνιστική χρονιά. Συνεχίζω λοιπόν ανταποδίδοντας με όλες μου τις δυνάμεις την εμπιστοσύνη, τη στήριξη και το ζεστό οικογενειακό κλίμα που έχω εισπράξει όλα αυτά τα χρόνια.

Πάμε γερά».

Αλλά μετά τον τελικό άλλαξαν τα πράγματα.

Σταματάω τον πρωταθλητισμό – Θα ακολουθήσω το μόντελινγκ

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για GNTM

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Πόλο

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει τον Χλάντουν κάτω από τα δοκάρια ο Μπότο! (vid)
Ποδόσφαιρο

Θέλει τον Χλάντουν κάτω από τα δοκάρια ο Μπότο! (vid)