Ο έξι φορές πρωταθλητής του Moto GP, Μarc Marquez, τα έχει με την τύχη του. Και πως να μην ταχει όταν ετοιμάζεται για νέο χειρουργείο. το τρίτο στην σειρά. Το να τον ξαναδούμε σε αυτό το πρωτάθλημα αυτό το ξεχνάμε. Από το επόμενο. Καλή δύναμη Μαρκ και το συντομότερο στις πίστες,

Η κακοδαιμονία του Μαρκ Μάρκεθ συνεχίζεται. Σύμφωνα με την El Mundo Deportivo, όχι απλώς έχει ήδη αποκλειστεί το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ξανά στο τρέχον πρωτάθλημα Moto GP, αλλά είναι πολύ πιθανό να χειρουργηθεί ξανά.

Ο Ισπανός παγκόσμιος πρωταθλητής με Repsol Honda έχει ήδη χειρουργηθεί δύο φορές στο δεξί βραχιόνιο οστό μετά τον τραυματισμό του στον πρώτο αγώνα της σεζόν. Ωστόσο συνεχίζει να νιώθει ενοχλήσεις και προκειμένου να απαλλαγεί από αυτές είναι πιθανό να υποβληθεί σε τρίτο χειρουργείο για να παρουσιαστεί έτοιμος πλέον με τη νέα σεζόν, το 2021.

Το πρώτο ατύχημα είχε γίνει σε ένα γλίστρημα 4 γύρους πριν το τέλος στο GP της Ισπανίας, με τον Marquez να παθαίνει σοβαρή ζημιά στο δεξί χέρι, χωρίς ευτυχώς να επηρεαστεί το κεντρικό νεύρο του.