Όλα τα νέα και τις εξελίξεις της αγαπημένης σου σειράς Γη της Ελιάς με καθημερινά Spoiler τα βρίσκεις εδώ!

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Μία δραματική ιστορία με πάθη, λάθη, βεντέτες και δίψα για δικαίωση στο πρόγραμμα του MEGA.

Όλα τα νέα και τις εξελίξεις της αγαπημένης σου σειράς Γη της Ελιάς με καθημερινά Spoiler τα βρίσκεις εδώ!

Η δολοφονία της Ράινα

Η Ράινα είναι μια γυναίκα δυναμική, και σκληρή εάν χρειαστεί να τα βάλει με κάποιον. Μπήκε δυναμικά στην σειρά και δουλεύει στο στριπ σόου.

Το αφεντικό του μαγαζιού συνεργάζεται με τον Δημοσθένη και τον Κωνσταντίνο. Είναι ο άνθρωπος που εκτελεί τις βρόμικες οδηγίες των από πάνω του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κανείς δεν γνωρίζει το πραγματικό όνομα του “Αφεντικού” και υπάρχει ένας σημαντικός λόγος που θα τον μάθουμε αργότερα.

Η νεαρή κοπέλα λοιπόν μπορεί να είναι μια καλή επένδυση για το στριπτιτζάδικο αφού αρέσει στους πελάτες και βγάζει αρκετά χρήματα για το “αφεντικό” αλλά είναι και το καρφί του Κουράκου που θέλει να βάλει στο χέρι το κύκλωμα, με πληροφορίες που του δίνει.

Το “αφεντικο” θα μάθει ότι είναι καρφί της αστυνομίας και φυσικά ο Δημοσθένης θα μάθει τα  μαντάτα.

Αρχικά δεν θα την σκοτώσουν αλλά θα την χρησιμοποιήσουν για να μεταφέρει λάθος πληροφορίες στην αστυνομία, με αποτέλεσμα να χαλάσει το σχέδιο του Κουράκου.

Στην συνέχεια όμως ο Δημοσθένης θα δώσει την εντολή για να την βγάλουν από την μέση….

Οι αποκαλύψεις του Γιώργου Ζώη από τη Γη της Ελιάς

Ο ηθοποιός μίλησε στο tv24,

Κι εσείς όμως, από την Κρήτη και τον «Σασμό», μετακομίζετε στη Μάνη για τη «Γη της ελιάς».

«Εκανα μεταγραφή και αναβαθμίστηκα. Από συνεργάτης του Βλάση Καραπάνου, γίνομαι ιδιοκτήτης στριπτιζάδικου. Και στον “Σασμό” πάντως κυκλοφορούσα σε στριπτιζάδικο αλλά ως υπεύθυνος. Τώρα ο Αντρέας Γεωργίου μου έδωσε το κλειδί του μαγαζιού στο χέρι. Να είναι καλά το παιδί. Και μην ξεχνάτε πως τα γυρίσματα είναι πολύ ευχάριστα. Με ημίγυμνα κορίτσια που χορεύουν. Αρα το μεροκάματό μου καταλαβαίνετε πως είναι ευχάριστο».

Τι σηματοδοτεί αυτή η μετακόμιση;

«Δεν μπορώ να πω ότι περίμενα πως τα πράγματα θα εξελιχθούν τόσο γρήγορα. Μάλιστα η πρώτη συνεννόηση που είχα κάνει ήταν για πέντε-έξι επεισόδια, τα οποία έγιναν σαράντα. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να μη σηματοδοτεί κάτι ευχάριστο η “μεταγραφή” αυτή, η οποία μάλιστα έγινε αμέσως μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων μου στον “Σασμό”, βασικά χαίρομαι που βρήκαν αντίκρισμα οι προσπάθειές μου. Πολλές φορές είχαν γίνει συζητήσεις για να συμμετέχω σε σειρά του Αντρέα Γεωργίου αλλά δεν είχαν ολοκληρωθεί ποτέ. Χαίρομαι που φέτος θα συνεργαστούμε. Εχει ένα ταλέντο να δημιουργεί ωραίες παρέες αλλά και πέρα από αυτό προσέχει πολύ τον ηθοποιό του, τον αγαπάει και τον ανταμείβει. Είναι ο ορισμός του καλού αφεντικού».

Και λένε πως φέτος «Η γη της ελιάς» θα δυναμώσει ακόμα περισσότερο.

«Φέτος θα γίνει έκρηξη!».

Ποιος είναι αυτός ο άντρας που υποδύεστε λοιπόν;

«Έχει μαγαζί με στριπ σόου και συνεργάζεται με τον Δημοσθένη και τον Κωνσταντίνο. Είναι ο άνθρωπος που εκτελεί τις βρόμικες οδηγίες των από πάνω του».

Άρα στην ιεραρχία του κυκλώματος υπάρχει και κάποιος ακόμα πιο πάνω;

«Ναι, υπάρχει. Είναι ολόκληρη σπείρα αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερες λεπτομέρειες. Ο ήρωάς μου είναι στην ουσία ο άνθρωπος που “τσιμπάει” τα θύματα μαζί με τους συνεργάτες του».

Το όνομα του ήρωά σας;

«Υπάρχει λόγος που δεν μπορούμε να πούμε το όνομά του».

Με την κοπέλα που δουλεύει στο κλαμπ, τη Ρέινα, η οποία και θα πεθάνει, συνδέεται;

«Με κάποιον τρόπο ναι».

Έχουν επαγγελματική σχέση;

«Υπάρχει και κάτι παραπάνω μεταξύ τους».

Μήπως είναι κόρη του;

«Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι το κοινό θα συγκλονιστεί όταν μάθει το είδος της σχέσης που έχουν αυτοί οι δύο. Το να ήταν κόρη του, θα ήταν κάτι πολύ λίγο».

Ο Κωνσταντίνος έχει ζητήσει να φύγει από το κύκλωμα. Θα τα καταφέρει;

«Ο καθένας ζητάει ό,τι θέλει. Το θέμα είναι όμως τι μπορεί να γίνει. Δεν ξεμπλέκει εύκολα κανείς από αυτά».

Ο ίδιος θα θελήσει κάποια στιγμή να φύγει από αυτό;

«Το κύκλωμα αυτό είναι η ζωή του. Δεν νομίζω ότι θα ήθελε να απεξαρτηθεί από αυτό. Για τον ήρωά μου ισχύει το “ή με το κύκλωμα αυτό ή στο χώμα”».

Γιατί έχει μπλέξει με αυτούς θα το μάθουμε ως κοινό;

«Ακόμα δεν έχω πάρει στα χέρια μου τέτοιο σενάριο. Αλλά πιστεύω πως δεν θεωρεί ότι έχει μπλέξει μαζί τους. Ετσι είναι η ζωή του, έτσι πορεύεται».

Είναι ένας σκοτεινός ήρωας λοιπόν!

«Δεν είναι απλά σκοτεινός. Το κοινό θα συγκλονιστεί όταν μάθει τον ρόλο του ήρωα μου. Δεν είναι τόσο επιφανειακό το κακό που κάνει στα θύματα. Ούτε είναι απλά ιδιοκτήτης του στριπτιζάδικου. Είναι πολύ βαθύ αυτό το οποίο κάνει».

Κάθε αρνητικός ήρωας της μικρής οθόνης, έχουμε δει πως έχει και μια ανθρώπινη πλευρά. Μήπως και στην περίπτωση του ήρωά σας υπάρχει μια αχίλλειος πτέρνα;

«Μέχρι στιγμή δεν έχει γραφτεί κάποια θετική πλευρά του ήρωά μου. Δεν ξέρω όμως τι πρόκειται να προκύψει αργότερα. Είναι ένα τέρας. Θυμάμαι πάντως πως πέρυσι το κοινό μού μιλούσε στον δρόμο για τον Καραπάνο, τον εκθείαζε. Για να δούμε φέτος τι θα γίνει».

Εκτός από ταινίες και σειρές, πού ψάξατε να βρείτε στοιχεία προκειμένου να υποδυθείτε αυτόν τον ήρωα;

«Εχω συναναστραφεί με τέτοιους ανθρώπους. Κάποια εποχή μάλιστα είχα δουλέψει βράδυ και μάλιστα ένα πολύ κοντινό μου άτομο συνεχίζει να είναι ιδιοκτήτης σε στριπτιζάδικο. Οταν μου πρότειναν τον ρόλο, πήγα εκεί για να μπω στο κλίμα ξανά. Πήγα δύο-τρία βράδια σερί, έκατσα σε έναν καναπέ και άρχισα να παρατηρώ τα πάντα. Πώς κινείται το αφεντικό, πώς αντιμετωπίζει τα κορίτσια, πώς γίνονται οι συνεννοήσεις».

Θα μπορούσε ο ήρωάς σας να σκοτώσει;

«Η νύχτα πάει μαζί με τα όπλα, δεν πάει με νεροπίστολα».

Στο τρέιλερ της σειράς ακούστηκε η φωνή του Λυκούργου να λέει πως κινδυνεύουν όλοι.

«Αυτό που βλέπετε είναι η κορυφή μόνο του παγόβουνου. Κινδυνεύει κόσμος από αυτό που γίνεται στο στριπτιζάδικο».

Ο ίδιος θα κινδυνεύει να χάσει τη ζωή του;

«Ο λαός λέει πως όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα, τον τρώνε οι κότες».

Έχει έρθει για να μείνει αυτός ο χαρακτήρας;

«Θα τον βλέπουμε τον ήρωα αυτόν. Αλλωστε η Μάνη είναι κοντινός προορισμός (γέλια). Μην ξεχνάτε πως αυτοί οι τύποι κρύβονται κιόλας. Εδώ ο Παλαιοκώστας κρύβεται τόσα χρόνια».

Πολλά τα προβλήματα για Φίλιππο και Βασιλική. 

Στη Γη της Ελιάς οι εξελίξεις δεν σταματούν ποτέ!  Προβλήματα στην γη της Ελιάς για το αγαπημένο ζευγάρι Φιλίππου και Bασιλικής.

Οι δυο τους έχουν περάσει από πολλά, στην αρχή αψήφισαν το μίσος τους των οικογενειών τους και έζησαν τον έρωτά τους χωρίς να σκέφτονται τίποτα.

Άμεσα ήρθε το πρώτο τους παιδί και ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου.

Στον πρώτο κύκλο βλέπαμε την ευτυχία τους άρχισε να χτίζεται.

Στην αρχή του δεύτερου κύκλου όμως όλα άλλαξαν, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ζευγάρι είναι πολλά κι σαν μην έφτανε αυτό, ένα κύκλωμα τους έχει βάλει στο μάτι.

Η μαφία τους χτύπησε την πόρτα, όταν η Βιολέτα ζητήσει από την Βασιλική την βοήθεια της.

Οι άνθρωποι του Δημοσθένη τους απήγαγαν όμως όταν κατάλαβαν ότι δε γνώριζαν το παραμικρό, τους άφησαν ήσυχους. Τα βάσανα όμως δεν ολοκληρώθηκαν.

Η Κατερίνα με την άφιξη της στην Μάνη, θα φέρει τα πάνω κάτω στην οικογένεια των Στεφανέων. Η Κατερίνα προσποιείται ένα πρόβλημα υγείας και ζητάει βοήθεια ώστε να χειρουργηθεί άμεσα με αυτόν τον τρόπο θα πάρει χρήματα από την Χάιδω.

Μάλιστα δεν θα διστάσει να ζητήσει περισσότερα λεφτά και όταν δεν τα βρει θα οργανώσει μία απαγωγή του μωρού του Φίλιππου και της Βασιλικής για να αποσπάσει λίτρα.

Αγωνία και σασπένς στα επόμενα επεισόδια.

Νέα επεισόδια από Δευτέρα 3 έως Παρασκευή 14  Οκτωβρίου

Επεισόδιο 13 – Σάββατο ο1/10/2022

Η Ράινα αρχίζει να κάνει αισθητή την παρουσία της στο χωριό και συστήνεται στον Στάθη και την Αρετή. Η Αντιγόνη εκμυστηρεύεται στην Ισμήνη ότι ζηλεύει τη Μαρίνα και τη σχέση που έχει δημιουργήσει με τη μικρή Αγγελική. Την ίδια ώρα, η Αγγελική εκφράζει την αγάπη της στον Μάνο και σταδιακά δείχνει ότι νιώθει μέλος της οικογένειας.

Οι καταθέσεις της Μαργαρίτας και της Μαρίας συγκινούν το ακροατήριο αλλά και την ίδια την Αθηνά. Η Άννα και ο Λεωνίδας καταφέρνουν να απομονωθούν στο σπίτι της Ευτυχίας, αλλά η βραδιά δεν θα κυλήσει όπως σχεδίαζαν. Την ίδια απογοήτευση νιώθει και η Μυρτάλη, η οποία συνεχίζει να αισθάνεται παραμελημένη από τον Χρήστο.
Επεισόδιο 14 – Κυριακή 02/10/2022

Το ηθικό της Αθηνάς πέφτει συνεχώς, καθώς οι συγκρατούμενές της τής κάνουν τη ζωή στη φυλακή μαρτύριο. Παρά τις πολιτικές τους διαφορές, ο Άρης με τον Χρήστο αναπτύσσουν μια φιλία που δείχνει ότι θα αντέξει στον χρόνο.

Οι αμφιβολίες του Κουράκου για την ενοχή της Αθηνάς μεγαλώνουν. Η Ασπασία προειδοποιεί σε έντονο τόνο τον Πότη να κρατήσει κρυφό το μυστικό της Αρετής και του Θανάση. Η Ισμήνη δεν δίνει στον Κωνσταντίνο τη δεύτερη ευκαιρία που της ζητά.

Ο Θανάσης βγαίνει ξανά για καφέ με την Αναστασία και της δείχνει πόσο έχει μετανιώσει που την παράτησε τότε στα σκαλιά της εκκλησίας. Η Αντιγόνη επισκέπτεται τον Ισίδωρο και σε μία αυθόρμητη στιγμή είναι έτοιμη να αποκαλύψει στην Αγγελική ότι είναι κόρη της. Ο Γιώργης δείχνει να έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή του. Οι εντάσεις στη φυλακή συνεχίζονται και μια κρατούμενη μαχαιρώνει την Αθηνά.

Στο σπίτι των Βρεττάκων η Αγγελική σκορπίζει άφθονα χαμόγελα με την παιδική της αφέλεια, ενώ η Αντιγόνη καταβάλει κάθε προσπάθεια προκειμένου να κερδίσει μια θέση στη ζωή της. Ο τραυματισμός της Αθηνάς προκαλεί έντονη ανησυχία στον Λυκούργο και τη Μαργαρίτα, οι οποίοι αποφασίζουν να μην το πουν στη Μαρία. Ο Χρήστος παραξενεύεται από την απόμακρη συμπεριφορά του Αλέξη, ενώ σύντομα θα τον βρει να κολυμπάει στην πισίνα της Μυρτάλης μαζί της

Επεισόδιο 15 – Δευτέρα 02/10/2022

Η Ασπασία σε συνεργασία με την Αρετή θα καταφέρει να ρίξει ένα μαντζούνι στο φαγητό της Βασιλικής, ελπίζοντας σε ένα θαύμα, να την χωρίσουν από τον Φίλιππο. Η Αθήνα επιστρέφει στις φυλακές όπου παρά τον τραυματισμό της το κλίμα παραμένει εχθρικό.

Ο Πότης συστήνει τον Στάθη στη Ράινα, αλλά για κακή τους τύχη η Ευά τους βλέπει και ζηλεύει.

Επεισόδιο 16 – Τρίτη 4/10/2022

Η δίκη αρχίζει ξανά και η Αθηνά απολογείται σε δικαστες και ενόρκους Η Μυρτάλη βλέπει τον Γιώργη να μιλά με την Ευτυχία και υποπτεύεται οτι κάτι συμβαινει ανάμεσά τους.

Ο Χρήστος ρώτα την Μυρτάλη για την σχέση της με τον Αλέξη και εκείνη τον διαβεβαιώνει ότι δε συμβαίνει τίποτα μεταξύ τους. Η Βασιλική παθαίνει δηλητηρίαση από φαγητό που της ετοίμασε η Ασπασία και η Αρετή γίνεται έξαλλη με τη Χρυσούλα.

Ο Θανάσης δίνει ψεύτικες ερωτικές υποσχέσεις στην Αναστασία και την Αρετή ενώ διατηρεί ερωτική σχέση και με μία γυναίκα από την Αθήνα. Οι φρουροί της φυλακής μπαίνουν στο κελί της Αθηνάς και βρίσκουν ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι κάτω απ’ το στρώμα της. Αργότερα η διευθύντρια της φυλακής την ενημερώνει ότι θα τιμωρηθεί γι’ αυτό ενώ η Αθηνά ορκίζεται πως δεν έχει ιδέα ποιος το έβαλε εκεί.
Επεισόδιο 17 – Τετάρτη 5/10/2022

Οι εντάσεις ανάμεσα στην Εύα και τον Στάθη συνεχίζονται.

Η Ιουλία κάνει ιππασία και ο Στάθης την παρατηρεί από απόσταση αναπολώντας το παρελθόν τους. Η ζήλια της Αντιγόνης ως προς τη Μαρίνα και την σχέση που έχει αποκτήσει με την Αγγελική προβληματίζει και στενοχωρεί τον Ισίδωρο.

Η Ιουλία συζητά με τον Γιώργη για το μέλλον του γάμου τους έχοντας στο μυαλό της διαρκώς τον Στάθη, όπως όλα δείχνουν οι δύο πρώην είναι έτοιμοι να γίνουν ξανά ζευγάρι μιας και η φλόγα της αγάπης τους δεν έσβησε ποτέ.

Από την άλλη η Αλκμήνη επιστρέφει αιφνιδιαστικά στο σπίτι και ανακαλύπτει κάτι για την Ράινά που θα ξαφνιάσει τον Λυκούργο. Η Μυρτάλη βλέπει τον Γιώργη με την Ευτυχία να μιλάνε και υποπτεύεται πως κάτι τρέχει μεταξύ τους. Αμέσως πηγαίνει στην Μαρίνα και της το λέει πως ο Κουράκος μιλούσε με την Ευτυχία.

Ο Λυκούργος και η Αθηνά περνούν ώρες αγωνίας καθώς η ώρα της ετυμηγορίας πλησιάζει. Οι αγορεύσεις του εισαγγελέα και τις πολιτικής αγωγής κινούνται σε σκληρές γραμμές και οι ένορκοι δείχνουν να επηρεάζονται.

Επεισόδιο 18 – Πέμπτη  6/10/2022

Ο Κουράκος διστάζει να προχωρήσει στην αίτηση διαζυγίου και ζητά από την Ιουλία να ξανά μιλήσουν. Η Άννα σκέφτεται να προχωρήσει στη συγκατοίκηση με το Λεωνίδα αλλά ο Αποστολης αρνείται να δεχτεί το Λεωνίδα στο σπίτι τους . Η φίλη της Στέλλας η Κατερίνα, εμφανίζεται στη Μάνη αλλά τα νέα που μοιράζεται με την Χάιδω δεν είναι καθόλου ευχάριστα.

Ο Μάνος ανακοινώνει στην Μαργαρίτα πως θα την προσλάβει δίνοντας έτσι μια οικονομική ανάσα. Η Αλκμήνη βάζει μπροστά ένα σχέδιο για να φέρει κοντά τον Κωσταντίνο και την Ισμήνη .Η Εύα αναλαμβάνει μία νέα οικοδομή και κατά τη διάρκεια της εκσκαφής θα βρεθεί μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα…

Επεισόδιο 19 – Παρασκευή  7/10/2022

Η Αλκμήνη εξηγεί στον Κωσταντίνο το σχέδιο που έχει καταστρώσει πίσω από τις από την πλάτη της Ισμήνης εκείνος όμως είναι επιφυλακτικός, γιατί ξέρει ότι παίζει με τη φωτιά και φοβάται μήπως αυτή η κίνηση του φέρει αντίθετα αποτελέσματα. Η Χάιδω προσπαθεί να συγκεντρώσει χρήματα για μια σοβαρή επέμβαση που χρειάζεται να κάνει η Κατερίνα στην Ιαπωνία.

Η Ιουλία ρώτα τον Γιώργη αν είναι ερωτευμένος με άλλη γυναίκα..
Επεισόδιο 20 – Σάββατο 8/10/2022

Η Χάιδω υπόσχεται να βοηθήσει την Κατερίνα την φίλη της αδικοχαμένης κόρης της προκειμένου να προχωρήσει στην πολυδάπανη επέμβαση που πρέπει να κάνει ,χωρίς να φαντάζεται ότι έχει πέσει θύμα απάτης από την αδίστακτη κοπέλα.

Ανυποψίαστη κάνει έρανο και προσεγγίζει συντοπίτες της προκειμένου να μαζέψει ένα σημαντικό ποσό. Πρώτη και καλύτερη Ασπασία πείθει το Δημοσθένη να δωρίσει 5000 € για τη θεραπεία. Η Κατερίνα από την άλλη συνεχίζει τον άσωτο βίο της και σε μια νυχτερινή της έξοδο γνωρίζει τον Άρη και κάνει έρωτα μαζί του.

Επεισόδιο 21 – Κυριακή 9/10/2022

Ο Χρηστος είναι ακόμα απών στην σχέση του με την Μυρτάλη ενώ ο Αλέξης συνεχίζει να της δείχνει όλο και περισσότερο ότι την λατρεύει. Η Βασιλική εκφράζει μια κρυφή της επιθυμίας στον Φίλιππο και ζητά την γνώμη του. Την ίδια στιγμή η Άννα ανακοινώνει στον Αποστόλη ότι θα νοικιάσει σπίτι για να μείνει μαζί με τον Λεωνίδα.

Η Αλκμήνη φλερτάρει με τον Κωσταντίνο και η Ισμήνη δείχνει να ζηλεύει. Ο Θανάσης ξεπερνά τα όρια και προσπαθεί να κάνει έρωτα με την Αναστασία σε ένα χωράφι. Στο μεταξύ η οικογένεια Βρεττάκου αποφασίζει να πουλήσει το πατρικό σπίτι και η Αναστασία καταρρακώνεται.

Τα συναισθήματά της Ευτυχίας για τον Γιώργη όλο και δυναμώνουν, ύστερα από όσα έζησε νιώθει ότι βρήκε έναν άντρα που μπορεί να εμπιστευτεί.

Επεισόδιο 22 – Δευτέρα 10/10/2022

Η Άννα μαθαίνει ότι Πότης πήγε μαζί με το Λεωνίδα στο κλαμπ και γίνεται έξαλλη. Η Κατερίνα παριστάνει το θύμα στην οικογένεια Στεφανέα ενώ παράλληλα συνεχίζει τις καταχρήσεις και τα ναρκωτικά. Το κόλπο της Αλκμήνης ενοχλεί πολύ την Ισμήνη και η Μυρτάλη παίρνει το μέρος της.

Η Κατερίνα παίρνει τηλέφωνο έναν συνεργάτη της και του λέει να απαγάγουν το μωρό της Βασιλικής για να ζητήσουν λύτρα. Ο Γιώργης και η Ιουλία αποφασίζουν να δώσουν μια ακόμα ευκαιρία στο γάμο τους. Όλο και περισσότεροι καταθέτουν χρήματα για την Κατερίνα αγνοώντας ότι πρόκειται για παγίδα.

Ο Άρης πετυχαίνει την Κατερίνα στο καφενείο και της μιλάει εκείνη προσποιείται ότι δεν τον γνωρίζει. ο Στάθης θυμώνει με την Εύα όταν ανακαλύπτει ένα ψέμα της η σχέση τους ισορροπεί σε τεντωμένο σκοινί και το ζευγάρι είναι ένα βήμα πριν από το χωρισμό.
Επεισόδιο 23 – Τρίτη 11/10/2022

Η Ευτυχία αγνοεί ότι τελικά ο Γιώργης και η Ιουλία αποφασίζουν να δώσουν ακόμα μία ευκαιρία στο γάμο τους.

Σύντομα τα χαρμόσυνα νέα διαδίδονται όταν η Άννα μαθαίνει για την επανασύνδεση του ζευγαριού ενημερώνει την κολλητή της την Ευτυχία. Η τελευταία χάνει την γη κάτω απο τα πόδια της καθώς είχε αρχίσει να κάνει όνειρα ότι θα προχωρήσει η σχέση της με τον Κουράκο.

Την ίδια στιγμή το ζευγάρι, ο Κουράκος και η Ευτυχία, παλεύει να βρει τα πατήματα του αλλά η αμηχανία είναι έκδηλη γιατί τόσο καιρό που ήταν χωριά απομακρύνθηκαν πολύ.

Ο Θανάσης χειρίζεται τα χαρτιά για το μπαρ είναι έτοιμα και βάζει την Αρετή να του το υπογράψει χωρίς καν εκείνη να διαβάσει το συμβόλαιο. Η Χάιδω συνεχίσει τον αγώνα της για την Κατερίνα αλλά ο Λυκούργος πιο καχύποπτος της εφιστά την προσοχή.

Επεισόδιο 24 – Τετάρτη 12/10/2022

Ο Άρης είναι ο μόνος που έχει υποψίες ενώ ταυτόχρονα η Μαρίνα παρατηρεί πως η Κατερίνα φέρεται περίεργα και φλερτάρει με τον Αλέξη.

Ο Δημοσθένης συζητά με τους υπόλοιπους για τον προεκλογικό του πρόγραμμα και η πρώτη σύγκρουση με τον Στάθη δεν θα αργήσει να έρθει. Ο Θανάσης προσπαθεί να αποσπάσει χρήματα και από την Αναστασία παριστάνοντας της τον ερωτευμένο.

Επεισόδιο 25 – Πέμπτη  13/10/2022

Η Χάιδω ανοίγει στην τράπεζα ειδικό λογαριασμό για την Κατερίνα και τις πρώτες καταθέσεις κάνει ο Ισίδωρος και Μανός. Στο μεταξύ ο Θανάσης καταφέρνει με τον τρόπο του να αποσπάσει κι άλλα χρήματα από την Αρετή η οποία έχει το μυαλό της στα μάγια που θέλει να κάνει στην Βασιλική και στο Στάθη που δεν καταλαβαίνει τις αληθινές προθέσεις του.

Ο Αλέξης κάνει διάρρηξη στο σπίτι της Μυρτάλης την ώρα που εκείνη και ο Χρήστος κοιμούνται και ο Αποστόλης δέχεται τελικά να συγκατοικήσουν η Άννα και ο Λεωνίδας μαζί του.

Επεισόδιο 26 Παρασκευή 14/10/2022

Όλο και περισσότεροι καταθέτουν χρήματα για να βοηθήσουν την Κατερίνα, αγνοώντας πως πρόκειται για μία καλοστημένη παγίδα.

Η Κατερίνα προχωράει το σχέδιο της και διατάζει να απαγάγουν το μωρό της Βασιλικής και του Φίλιππου. Το ζευγάρι χάνει την γη κάτω από τα πόδια του όταν συνειδητοποιεί πως το μωρό τους διατρέχει θανάσιμο κίνδυνο.

Ενώ η Αντιγόνη προσπαθεί να βρει τις ισορροπίες της όσο βλέπει την κορούλα της να αδιαφορεί για εκείνη και να δένεται με τη Μαρίνα. Ένα πρόσωπο από το παρελθόν την αναστατώνει και πρόκειται για τον πρώην της τον Σωκράτη που τον υποδύεται ο Αποστόλης Τότσικας.

Η τυχαία συνάντηση της Αντιγόνης με τον παλιό της έρωτα τον Σωκράτη που εμφανίζεται τυχαία και ξαφνικά στην Αρεόπολη, ανοίγει τον ασκό του Αιόλου και θα προκαλέσει ντόμινο εξελίξεων και ανατροπών .

Ένα ξεχωριστό γύρισμα με άρωμα Ισπανίας! Ο Στέφανος και η Ελένη επιστρέφουν σε σειρά σε μία γκεστ εμφάνιση – έκπληξη. Το ζευγάρι έχει αποφασίσει να παντρευτεί στην Μαδρίτη.

Στο μυστήριο θα παρευρεθούν ο Στάθης και η Βασιλική με το Φίλιππο αλλά και η Ασπασία με το Δημοσθένη. Η Αρετή φυσικά θα γίνει έξαλλη όταν μάθει τα μαντάτα γιατί για μια ακόμη φορά η οικογένεια της της γύρισε την πλάτη
Πρέπει να τα διαβάσεις

Οι 4 “σωματοφύλακες” (Μυρτάλη, Βασιλική, Φίλιππος, Στέφανος) τελειώνουν τον Δημοσθένη!

Ο Σωκράτης στη Μάνη…για Αντιγόνη και Αγγελική! Μάνος και Μαρίνα ψάχνονται!

Ισίδωρος σε Μυρτάλη: “Θα σε πάρει ο διάολος και θα σε σηκώσει”

Βόμβα! Ζευγάρι και στην ζωή Φίλιππος και Βασιλική!

Ο Θανάσης και οι τρεις γυναίκες του! Η Αθηναία θα τον στείλει αδιάβαστο!

Όλα τα Spoiler και τις εξελίξεις στις σειρές τα βρίσκεται καθημερινά στην σελίδα μας στο Facebook εδώ:
Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου

Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

Παίζουν: Αφροδίτη Λιάντου, Liam Ireland και ο Νίκος Γαλανός

Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πηλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Μανώλης Κλωνάρης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Σπύρος Νικολαΐδης, Ήβη Νικολαΐδου, Ιζαμπέλλα Φούλοπ, Βασίλης Αθανασόπουλος

Guest: Μαρία Φιλίππου, Χρύσα Παπά

Και οι:

Στέλα Φυρογένη

Στέφανος Κυριακίδης

Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου

Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης

Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου

Guest star, Μάρω Κοντού

Εκτέλεση Παραγωγής: MAKE IT PRODUCTIONS

Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2021

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook. Μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Η Γη της Ελιάς

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ