Η Γη της Ελιάς Spoiler: Μία δραματική ιστορία με πάθη, λάθη, βεντέτες και δίψα για δικαίωση στο πρόγραμμα του MEGA. Γάμος για Βασιλική και Φίλιππος, και κουμπάροι Χάιδω και Λυκούργος. Το πρόβλημα με την εγκυμοσύνη της Βασιλικής και η αλλαγή της συμπεριφοράς της Χάιδως που την αγαπά σαν κόρη της! Ο γάμος της Βασιλικής και […]

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Μία δραματική ιστορία με πάθη, λάθη, βεντέτες και δίψα για δικαίωση στο πρόγραμμα του MEGA.

Γάμος για Βασιλική και Φίλιππος, και κουμπάροι Χάιδω και Λυκούργος.

Το πρόβλημα με την εγκυμοσύνη της Βασιλικής και η αλλαγή της συμπεριφοράς της Χάιδως που την αγαπά σαν κόρη της!

Ο γάμος της Βασιλικής και του Φίλιππου έρχεται για να φέρει χαρά τόσο στους τηλεθεατές της Γης τη ελιάς που λατρεύουν αυτό το ζευγάρι όσο κανένα άλλο, όσο και στη Χάιδω, η οποία ανυπομονεί να υποδεχτεί την εγγονή της! Τα παιδιά θα παντρευτούν στην Αθήνα με πολιτικό γάμο και κουμπάρους τη Χάιδω και τον Λυκούργο! Παρούσα θα είναι και η Μαργαρίτα, και πραγματικά αυτός ο γάμος θα σκορπίσει χαρά στις ψυχές όλων, εκτός από τους γονείς της Βασιλικής, που μόλις το μάθουν θα γίνει ο «κακός χαμός» στη Μάνη!

Παρόλο που η Βασιλική είναι πολύ ευτυχισμένη που θα ανταλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης με τον μεγάλο έρωτα της ζωής της, δεν μπορεί να κρύψει τη στενοχώρια της που κανένας δικός της άνθρωπος δε θα τη συνοδεύσει σαν νυφούλα στον γάμο. Της λείπουν οι γονείς της αλλά και ο αδελφός της

Η Χάιδω όμως ως μέλλουσα πεθερά καταλαβαίνει τη θλίψη της και λίγο πριν πάνε στο δημαρχείο για τον πολιτικό γάμο, κάνει μια κουβέντα μαζί της. Και μάλιστα εκτός από τη χαρά της για την εγγονή της, την καθησυχάζει και της λέει πως μετά το γάμο και μόλις και οι δικοί της γονείς μάθουν για την εγκυμοσύνη της, θα είναι πια έτοιμο το ζευγάρι για να επιστρέψει στη Μάνη.

Της υπόσχεται ότι θα την στηρίξει με όλες της τις δυνάμεις και της τάζει γάμο με γλέντια και τραπεζώματα μόλις γυρίσουν, όπως τους αξίζει. Η Χάιδω είναι πολύ αισιόδοξη. Γιατί οι συμπέθεροι είναι αρκετά θυμωμένοι όταν μαθαίνουν αρχικά τα νέα του γάμου.

Ο Στάθης μαθαίνει από λάθος της Άννας ότι η κόρη του παντρεύεται, χωρίς όμως να ξέρει ακόμα με ποιον. Ούτε καν υποψιάζεται το όνομα του γαμπρού. Θυμώνει που η κόρη του έκανε μια τέτοια απερισκεψία χωρίς καν να τους ρωτήσει. Εκτός από τις χαρές της όμως η Βασιλική έρχεται αντιμέτωπη με μία αιμορραγία που ανησυχεί τόσο την ίδια και τον Φίλιππο, όσο και τη Χάιδω, η οποία τη στηρίζει με τον πιο στοργικό τρόπο! (QUEEN.GR)

Όλα τα νέα και τις εξελίξεις της αγαπημένης σου σειράς τα βρίσκεις εδώ!

Όλα όσα θα δούμε την νέα εβδομάδα

Κυριακή 26/12/21 Επεισόδιο 113

Ένας καινούριος εργάτης, ο Λεωνίδας (Ραφαήλ Καρυωτάκης), πιάνει δουλειά στους ελαιώνες τον Βρεττάκων. Η Μαρία και η Μαργαρίτα παλεύουν να πείσουν την Αθηνά να μην πουλήσει το μερίδιό της στον Ισίδωρο.

Ο Λυκούργος αποκαλύπτει στην Ισμήνη πως έχει έρθει κοντά με τη Χάιδω κι εκπλήσσεται από την αντίδρασή της. Ο Μάνος πηγαίνει στο σπίτι του Αποστόλη και του κάνει πρόταση να γυρίσει στο ελαιοτριβείο, αλλά εκείνος αρνείται.

Η Ιουλία με τον Γιώργη αποφασίζουν να κάνουν μια παρανομία. Ο Κωνσταντίνος μαθαίνει ότι ο άνθρωπος που έδωσε την εντολή για να σκοτώσουν τον Κεφαλά στη φυλακή ήταν ο Ανέστης και βάζει τον Δημήτρη να τον τιμωρήσει.

Παρά τις ενστάσεις της Αθηνάς, η Μαρία βγαίνει σε τηλεοπτική εκπομπή και μιλάει για το κίνητρο του φόνου. Η Μάρθα δεν μπορεί με τίποτα να δεχθεί το παρελθόν της και αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή της.

Δευτέρα 27/12/21 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 114-115

Ο Αλέξης, ταραγμένος από την κατάσταση στην οποία βρήκε τη Μάρθα, ειδοποιεί αμέσως τη Μαργαρίτα.

Στο μεταξύ, η Αθηνά, παρά τις αντιρρήσεις της Μαρίας, ξεκινά τις διαπραγματεύσεις με τον Ισίδωρο. Και οι δυο πλευρές είναι σκληρές και ανυποχώρητες.

Στην Αρεόπολη, ο Δημήτρης, προκειμένου να μη χάσει την θέση του στο ελαιοτριβείο, αποφασίζει να βάλει σε εφαρμογή ένα σατανικό σχέδιο σε σχέση με την Άννα.

Η Ιουλία προσεγγίζει την Αντιγόνη σε μια προσπάθεια να έρθει πιο κοντά με την ανιψιά της.

Τρίτη 28/12/21 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 116

Η Μαρία έχει εναποθέσει όλες τις ελπίδες στη Μυρτάλη, για να πείσει την Αθηνά να γυρίσει στη Μάνη. Η Αθηνά στην αρχή είναι αρνητική, αλλά η προσέγγιση της Μυρτάλης τη συγκινεί βαθιά.

Την ίδια ώρα, ο Ισίδωρος ανακοινώνει στην Αντιγόνη πως σκοπεύει να την αναγνωρίσει και να της δώσει το όνομά του, αγνοώντας πως έχει πέσει σε μια καλοστημένη παγίδα.

Η Μαρίνα αντιμετωπίζει στα ίσα τον Μάνο, αποκαλύπτοντάς του πως γνωρίζει τα πάντα για τη μικρή του περιπέτεια με την Ζωή και το κλίμα μεταξύ τους γίνεται πιο ψυχρό από ποτέ.

Η Ιουλία διακοσμεί το νέο σπίτι κι ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα στη ζωή της με τον αστυνόμο Κουράκο.

Τετάρτη 29/12/21 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 117

Η Ελένη ξεκαθαρίζει στον Ανέστη πως αν ποτέ σηκώσει χέρι, την ίδια στιγμή θα τον καταγγείλει στην αστυνομία. Στο μεταξύ, ο Στάθης πετυχαίνει την Ιουλία στο καφενείο του Πότη και η αμηχανία που επικρατεί ανάμεσά τους είναι εμφανής σε όλους.

Η Μαρίνα και ο Μάνος προχωρούν σε διαζύγιο. Στο καφενείο συναντιούνται και ο Λεωνίδας με την Άννα, μ’ εκείνη να τον φλερτάρει.

Ο Στάθης μπουκάρει στο σπίτι της Χάιδως σε έξαλλη κατάσταση και απαιτώντας να μην ξαναπλησιάσει την οικογένειά του. Οι Βρεττάκοι πηγαίνουν στο σημείο που δείχνει ο χάρτης και ανακαλύπτουν ότι κάποιος βρέθηκε εκεί πριν από αυτούς…

Πέμπτη 30/12/21 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 118

Οι Βρεττάκοι «σκοτώνονται» μεταξύ τους και κατηγορεί ο ένας τον άλλον, αφού είναι φανερό ότι κάποιοι έσκαψαν στο σημείο που έδειχνε ο χάρτης και πήραν ό,τι βρήκαν. Ύποπτοι θεωρούνται ο Ισίδωρος, ο Μάνος αλλά και ο Ιάκωβος.

Η Χάιδω, με τη βοήθεια της Ισμήνης, καταφέρνει να πείσει τον Λυκούργο να πάει στην Αθήνα.

Στο μεταξύ, όσοι νοιάζονται για την Αθηνά, την πιέζουν να μην πουλήσει. Ο Ισίδωρος υπογράφει την πράξη αναγνώρισης πατρότητας για την Αντιγόνη και οι δυο τους φαίνεται να έχουν έρθει πιο κοντά.

Η Αθηνά, λίγο πριν την υπογραφή των συμβολαίων, επισκέπτεται τον Ισίδωρο και του επιφυλάσσει μια έκπληξη που δεν θα του αρέσει καθόλου.

Ο Κουράκος δεν είναι αυτός που δείχνει; Η Ιουλία σε δεύτερες σκέψεις για τον γάμο – Πάμε για την μεγάλη ανατροπή;

Αυτός είναι ο λόγος που χωρίζουν Στέφανος και Μυρτάλη!

Ο Ανέστης είναι σοβαρά άρρωστος!

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook. Μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Η Γη της Ελιάς

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ