Η Φάρμα Spoiler (7/3) Σε μια «Φάρμα» 23 στρεμμάτων, η ανθρώπινη δύναμη έρχεται αντιμέτωπη με τη φύση. Μακριά από τον σύγχρονο τρόπο ζωής, 14 υποψήφιοι αγρότες βάζουν σε δοκιμασία τις αντοχές τους και ξεπερνούν τα όριά τους. Θα αντέξουν;

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:00, στο ριάλιτι περιπέτειας που έχει καθηλώσει εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο, μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1.

Φυσικά όπως κάνουμε και στα υπόλοιπα παιχνίδια, ριάλιτι έτσι και εδώ θα έχουμε καθημερινά SPOILER, με όλο το παρασκήνιο και τους νικητές σε κάθε δοκιμασία.

 Τα τελευταία νέα μας λένε ότι θα μπουν και άλλοι παίχτες στο ριάλιτι, και μάλιστα ξεχωρίζει μια πασίγνωστη τραγουδίστρια.

Μιλάμε για τραγουδίστρια πολύ γνωστή και με αρκετές επιτυχίες και πολύ ενεργή. Είναι μια μεγάλη επιτυχία της παραγωγής, αφού θα δώσει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

Μιλάμε για την Αγγελική Ηλιάδη, που έχει ολοκληρώσει την συμφωνία της και ετοιμάζεται για μια νέα εμπειρία στην ζωή της.

Μαζί θα έχουμε ακόμα μια παίχτρια. Είναι η Μαρία Φραγκάκη.

Και οι δύο θα μπουν μετά την πρεμιέρα, και φυσικά χωρίς να το γνωρίζουν οι παίχτες που βρίσκονται μέσα.

Από τις πρώτες πληροφορίες μας ήδη έχουν δημιουργειθεί οι πρώτες φιλίες και τα πρώτα στρατόπεδα, με σκοπό να αποκτήσουν τον έλεγχο της κατάστασης. Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται λένε.

Έτσι και στην Φάρμα…

Για έχετε συνεχή ενημέρωση κάντε εγγραφή στο NewsLetter

Συντονισμένοι αποκλειστικά στο sports365.gr για να είστε μπροστά από τις εξελίξεις της αγαπημένη σας ΦΑΡΜΑ