Η «Φάρμα», επέστρεψε μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1. Συγκεκριμένα, οι παίκτες του εν λόγω προγράμματος καλούνται να ζήσουν για κάποιες ημέρες μακριά από τον σύγχρονο πολιτισμό και τις ανέσεις του και, ειδικότερα, σε ένα αγρόκτημα με ζώα και, μάλιστα, χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:00 – Παρέα με το sports365.gr και τα αγαπημένα σας Spoiler.

Ο Σάκης θα ζήσει μαζί τους την περιπέτεια στα άκρα. Θα λειτουργήσει ως καταλύτης ανάμεσα σε 14 παίκτες, με διαφορετικές προσωπικότητες, θα τους υποβάλλει σε δύσκολες δοκιμασίες και θα διαχειριστεί τις καθημερινές ανατροπές.

Στην αρχή είχαμε την ανάδειξη του αρχηγού της εβδομάδας την Παρασκευή.

Μετά από μονομαχία μεταξύ των Κωνσταντίνο και Μπιλ, και μετά από πολύ κόπο και ιδρώτα κέρδισε ο Κωνσταντίνος.

Ταυτόχρονα ο Κωνσταντίνος θα έχει τις ανέσεις του στο δωμάτιο του αρχηγού.

 

Αυτό που κυριολεκτικά έκλεψε την παράσταση ήταν το βίντεο με το ντουζ που έκανε η Κυριακή Κατσογρεσάκη και άφησε τους πάντες άφωνους με το καταπληκτικό κορμί της. Ένα μηδέν με το survivor.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Η Φάρμα (@farma.greece)

Και τι σας έχουμε;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την νέα σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Φυσικά για τα πάντα (Survivor, Master Chef, Φάρμα, House of Fame,Battle of the Couples, και τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές σειρές). Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Για έχετε συνεχή ενημέρωση κάντε εγγραφή στο NewsLetter

Συντονισμένοι αποκλειστικά στο sports365.gr για να είστε μπροστά από τις εξελίξεις της αγαπημένη σας ΦΑΡΜΑ