Η Φάρμα 2 Spoiler: Ξεκινάει να βρίσκει ρυθμό το ριάλιτι του ΑΝΤ1. Συνεχίζεται η ζωή στο κτήμα, για το ριάλιτι του ΑΝΤ1. Ακόμα μια εβδομάδα ολοκληρώθηκε αγωνιστικά με μια ακόμα αποχώρηση, και με μια οικειοθελής. Ο μεγάλος πρωταγωνιστής είναι σίγουρα ο επιτυχημένος παρουσιαστής του ριαλιτι Σάκης Τανιμανίδης, που μας δίνει νέα και από την ζωή τους εκτός Φάρμας. […]

Η Φάρμα 2 Spoiler: Ξεκινάει να βρίσκει ρυθμό το ριάλιτι του ΑΝΤ1. Συνεχίζεται η ζωή στο κτήμα, για το ριάλιτι του ΑΝΤ1. Ακόμα μια εβδομάδα ολοκληρώθηκε αγωνιστικά με μια ακόμα αποχώρηση, και με μια οικειοθελής.

Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής, όπως όλος ο κόσμος πήγε στην λαϊκή αγορά της γειτονιάς του για τις βασικές ανάγκες του σπιτιού του.

Εκεί ήταν ένα ζευγάρι εμπόρων που κυριολεκτικά τον έπαιξαν στο στοίχημα. Πιο συγκεκριμένα στοιχημάτισαν μεταξύ τους 100 ευρώ αν είναι η όχι ο γνωστός παρουσιαστής.

βλέποντας τον από μακριά στοιχημάτισε αν είναι ή δεν είναι ο παρουσιαστής που βλέπουν στην τηλεόραση.

Τελικά, αποδείχθηκε ότι  ήταν ο Σάκης Τανιμανίδης και η γυναίκα του ζευγαριού κέρδισε 100 ευρώ αφού είχε ποντάρει σωστά ότι ήταν αυτός.

Ο παρουσιαστής μάλιστα ανέβασε το ωραίο βίντεο, και ακούγονται τα εξής λόγια: «Ένα 100αρικάκι έτσι για να μάθω ότι είσαι ο Σάκης Τανιμανίδης. Εγώ είπα ότι δεν είσαι, η γυναίκα μου είπε ότι είσαι».

Μάλλον η γυναίκα παρακολουθεί περισσότερο Φάρμα. Έτσι;

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Sports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Φάρμα

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ