“Η Bugatti Chiron Sport είναι εξωπραγματική. Αυτό είναι γνωστό. Γνωστό είναι επίσης ότι η Bugatti δημιουργεί μερικά από τα πιο γρήγορα αυτοκίνητα στον πλανήτη. Η Chiron Sport, φυσικά, ανήκει σε αυτή την κατηγορία και πλέον υπάρχουν και αποδείξεις. Τι κάνουν ένα αυτοκίνητο και ένα μαχητικό αεροσκάφος όταν βραδιάζει; κόντρες. Όχι, αυτή η σκηνή δεν είναι από το νέο Top Gun. (Άρθρο από το playboy)

Η γαλλική εταιρεία, θέλοντας να τιμήσει τις ρίζες της, επέλεξε να διοργανώσει έναν μικρό αγώνα ταχύτητας μαζί με το μαχητικό Sassault Rafale. Αν το όνομα αυτό σας λέει κάτι, είναι γιατί η Ελλάδα απέκτησε μερικά ελάχιστους μήνες πριν. Τα δυο τους, λοιπόν, βρέθηκαν σε μία ευθεία και μέσα από ένα εντυπωσιακό βίντεο, η Βugatti μας δείχνει την κατάληξη αυτής της συνάντησης.

Η Chiron Sport, μπορεί να ξεπεράσει τα 400 χλμ./ώρα όμως, δυστυχώς, δεν μπορεί να πετάξει (αν και δεν είμαστε σίγουροι γι’ αυτό). Το μαχητικό αεροσκάφος Sassault Rafale, από την άλλη, πλησιάζει τα 2.000 χλμ./ώρα στον αέρα, άρα η σύγκρισή τους, είναι κάπως άδικη -και για τα δύο αυτό γαλλικά δημιουργήματα. Στην άσφαλτο, πάντως, κουμάντο κάνει η Bugatti ή τουλάχιστον, μοιάζει να είναι αυτή που έχει τον έλεγχο.

Όταν όμως το αεροσκάφος άναψε μερικές extra μηχανές, φαίνεται ότι κάλυψε το χαμένο έδαφος αν και στην αρχή, η Chiron Sport είχε αποκτήσει μεγάλη διαφορά. Αυτό που κρατάμε από την κόντρα τους, είναι το εντυπωσιακό βίντεο που κυκλοφόρησε πριν από μερικές ημέρες.”