Η 28άχρονη βολεϊμπολίστρια απολαμβάνει την κάθε ξεχωριστή στιγμή ως μητέρα, εργαζόμενη και αθλήτρια.

Μητέρα, εργαζόμενη και αθλήτρια στη Volley League Γυναικών με την ομάδα του ΖΑΟΝ είναι η Αναστασία Μικρουδάκη.

Στα 28 της χρόνια, φαίνεται να απολαμβάνει την κάθε ξεχωριστή στιγμή αυτής της τριπλής ιδιότητας, που η καθεμία έχει τις δικές μεγάλες απαιτήσεις.

Μητέρα της Δήμητρας που είναι μόλις 1.5 έτους, δασκάλα σε σχολείο ειδικής αγωγής και ακραία στον νεοφώτιστο ΖΑΟΝ, φροντίζει να αποδεικνύει καθημερινά πως όσες δυσκολίες κι αν υπάρχουν τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο…

«Μητρότητα κι αθλητισμός συνδυάζονται με το σωστό προγραμματισμό και την ανάλογη βοήθεια», ξεκαθάρισε η ίδια, με ύφος που δεν άφηνε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης.

Στο μυαλό της ποτέ δεν υπήρξε το δίλημμα «τώρα που έγινα μητέρα ίσως πρέπει να σταματήσω τον αθλητισμό», αλλά σε αυτό έπαιξε ρόλο ότι ο σύζυγός της είναι άνθρωπος του αθλητισμού (προπονητής ενόργανης γυμναστικής στον ΖΑΟΝ) και η στήριξη που της παρείχε (και της παρέχει) είναι κάτι παραπάνω από σημαντική.

Αποκάλυψε, επίσης, ότι τον πρώτο καιρό έφευγε από το σπίτι… βουρκωμένη, αφήνοντας τη μικρή της κόρη για την προπόνηση ή τους αγώνες, αλλά ελπίζει ότι θα τη δει κι αυτήν να γίνεται αθλήτρια και παραδέχθηκε πως όταν έρχεται στο γήπεδο για να τη δει να παίζει το βλέμμα της πηγαίνει συνέχεια σε εκείνη.

Μας μίλησε για τις διαφορές που υπάρχουν στο βόλεϊ σήμερα, με μια δόση μελαγχολίας για τις παλιές εποχές, αλλά και τη δύναμη που της δίνουν τα παιδιά με τα οποία συναναστρέφεται καθημερινά στο σχολείο ειδικής αγωγής που εργάζεται…

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη της Αναστασίας Μικρουδάκη στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΠΕ:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Βόλεϊ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γυναικείος Αθλητισμός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ