Η οικογένειά της ζητάει την παρέμβαση του Αμερικανού Προέδρου, Τζο Μπάιντεν.

Άγνωστη παραμένει η κατάσταση της Μπρίτνεϊ Γκράινερ, η τύχη της οποίας αγνοείται μετά τη σύλληψή της από τις ρωσικές αρχές.

Η 31χρονη σέντερ είναι άφαντη. Τελεί υπό φυλάκιση εδώ και 115 ημέρες, ωστόσο κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει την ακριβή κατάστασή της.

Κρατείται σε κάποια ρωσική φυλακή και επικοινωνεί με τον έξω κόσμο μόνο μέσω επιστολών, οι οποίες ελέγχονται και λογοκρίνονται -εφόσον κριθεί απαραίτητο- από τη Ρωσία.

Η Αμερικανίδα συνελήφθη για παράνομη κατοχή κάνναβης κατά την είσοδό της στη χώρα. Η ναρκωτική ουσία βρέθηκε σε φιαλίδια για ηλεκτρονικό τσιγάρο, σε αποσκευές της σε έλεγχο που της έγινε στο αεροδρόμιο της Μόσχας.

Η οικογένειά της ζητάει, τώρα, την παρέμβαση του Αμερικανού Προέδρου, Τζο Μπάιντεν, ώστε να τελειώσει αυτό το μαρτύριο που βιώνει.

Η αδερφή της, Σεκίρα, έστειλε ένα σπαρακτικό μήνυμα μέσω βίντεο, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Δεν την έχουμε δει, δεν την έχουμε ακούσει. Είναι κόρη, αδερφή, θεία, ξαδέρφη, ανιψιά, σύζυγος. Είναι υπέροχη. Δεν έχω δει την Μπρίτνεϊ για πάνω από εκατό ημέρες».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γυναικείος Αθλητισμός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ