Να είσαι γνωστός ποδοσφαιριστής να σου τα φοράει η γυναίκα σου, και με τα δικά σου λεφτά να πληρώνει εκτελεστή να σε στείλει στα θυμαράκια, για να χαρεί την ζωάρα της με τον γκόμενο. Που την βρήκες ρε μεγάλε….

Πάλι,καλά που την γλύτωσε!

Να πως έχει η ιστορία μας

Η σύζυγος και μητέρα τριών παιδιών πρόσφερε 1,3 εκατομμύρια δολάρια σε επαγγελματία δολοφόνο για να σκοτώσει παλαίμαχο Τούρκο ποδοσφαιριστή και να

τον θάψει κάπου που δεν θα τον βρει κανείς.

Η Γιαγκμούρ Ασίκ σχεδίαζε να δολοφονήσει τον σύζυγό της, Εμρέ Ασίκ, έναν πολύ γνωστό πρώην ποδοσφαιριστή, προσφέροντας  1,3 εκατομμύρια δολάρια και ζητώντας του να αναζητήσει ένα ασφαλές μέρος για να θάψει τον σύζυγό της μετά το θάνατό του.

Ο Εμρέ Ασίκ είναι πολύ διάσημος στην Τουρκία, αφού έχει αγωνιστεί και στις τρεις μεγάλες ομάδες της Κωνσταντινούπολης. Τη Γαλατασαράι, τη Φενέρμπαχτσέ και τη Μπεσίκτας.

Yağmur Aşık "Seni bitireceğim" dedi, Emre Aşık harekete geçti!

Η παράνομη σχέση της συζύγου και η περιουσία

Η γυναίκα του είχε μια παράνομη σχέση με έναν άλλον, τον Έρντι Σουνγκούρ και οι δύο τους θα κατηγορηθούν για «απόπειρα δολοφονίας». Σύμφωνα με το κατηγορητήριο που κατατέθηκε από τον εισαγγελέα της βορειοδυτικής επαρχίας Ντούζτσε, η Γιαγκμούρ Ασίκ ζήτησε αρχικά από τον Σουνγκούρ να σκοτώσει τον σύζυγό της.

«Είχα μια σχέση με την Γιανγκμούρ. Σκέφτηκε να κληρονομήσει την περιουσία του μόνο μετά το θάνατο του Εμρέ Ασίκ. Μου ζήτησε να τον σκοτώσω, αλλά αρνήθηκα », είπε ο Σουνγκούρ στην κατάθεσή του προς τους εισαγγελείς.

Yağmur Sarnıç, eski eşi Emre Aşık için kiralık katil tutmuş! - Ulakçı |  Haber Sitesi

Ο επαγγελματίας δολοφόνος και το μέρος ταφής

Στη συνέχεια, αυτός προέτρεψε την μητέρα τριών παιδιών να πάει σε έναν επαγγελματία δολοφόνο που είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης για τη δολοφονία τριών ανθρώπων.

Μάλιστα, η γυναίκα παρείχε ένα όπλο στον δολοφόνο και έψαξαν σε αγροτικές περιοχές για να βρουν ένα «ασφαλές μέρος» για να θάψουν τον πρώην ποδοσφαιριστή, αφού πρώτα ο δολοφόνος θα τον σκότωνε. Την τελευταία στιγμή, ο επαγγελματίας δολοφόνος παραιτήθηκε από το σχέδιο και τα είπε όλα στον πρώην ποδοσφαιριστή.

Η Γιαγκμούρ και ο 46χρονος Εμρέ παντρεύτηκαν στη Γαλλία το 2012 και το ζευγάρι έχει τρία παιδιά μαζί. Ήδη ξεκίνησε η διαδικασία κατάθεσης διαζυγίου αφού η γυναίκα του κατηγορήθηκε ότι είχε παράνομη σχέση, οδηγώντας στις φερόμενες απόπειρες της να τον σκοτώσει.