Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Ζοσέ Σα, μίλησε σε συνέντευξη, ρίχνοντας τρομερές ατάκες κατά της Μπενφίκα! Ο κίπερ των «ερυθρόλευκων», Ζοσέ Σα, μίλησε στην «A Bola», με τον ίδιο να πικάρει τους οπαδούς της Μπενφίκα. Και φυσικά να αποθεώνεται από την αντίπερα όχθη, από τους οπαδούς της Πόρτο. Τον Ιανουάριο του 2011, στα 17 του […]

Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Ζοσέ Σα, μίλησε σε συνέντευξη, ρίχνοντας τρομερές ατάκες κατά της Μπενφίκα!

Ο κίπερ των «ερυθρόλευκων», Ζοσέ Σα, μίλησε στην «A Bola», με τον ίδιο να πικάρει τους οπαδούς της Μπενφίκα. Και φυσικά να αποθεώνεται από την αντίπερα όχθη, από τους οπαδούς της Πόρτο.

Τον Ιανουάριο του 2011, στα 17 του χρόνια, πήγε από την Κ19 της Μερελινένσε, στην αντίστοιχη της Μπενφίκα. Εκεί, παρέμεινε για έξι μήνες, προτού πάει στην Κ19 της Μαρίτιμο.

Μετά από έναν χρόνο, ανέβηκε στη δεύτερη ομάδα της Μαρίτιμο, παίζοντας 75 ματς. Ενώ το καλοκαίρι του 2013, προωθήθηκε στην ανδρική ομάδα. Εκεί, έπαιξε για 24 ματς.

Στο 2016, ήρθε το κάλεσμα της Πόρτο, πηγαίνοντας εκεί για 1.2 εκατ. ευρώ. Ενώ το 2018, ως γνωστόν, βρίσκεται στην χώρα μας, για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Αρχικά, ως δανεικός, αλλά το καλοκαίρι του 2019 η ομάδα του Πειραιά απέκτησε τα δικαιώματά του.

Με την Πόρτο είχε προλάβει να πραγματοποιήσει 27 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Βέβαια, από την -μόλις- 6μηνη παρουσία του στην Μπενφίκα, ο Ζοσέ Σα δεν έχει και τις καλύτερες εμπειρίες.

Και στη συνέντευξή του, θέλησε να πικάρει τους οπαδούς της Πορτογαλικής ομάδας.

Ο δημοσιογράφος του είπε: «Στα 17 σου πήγες σε μια μεγάλη ομάδα», με τον Σα να απαντάει, «Στα 17; 23 ήμουν!». Με τον δημοσιογράφο να του λέει, «Μα δεν πήγες στην Μπενφίκα στα 17 σου;», και την πληρωμένη απάντηση του Σα να έρχεται «Α ναι, είναι αλήθεια. Αλλά μου μίλησες για μεγάλη ομάδα. Στη μεγάλη ομάδα πήγα, όταν ήμουν 23, υπογράφοντας στην Πόρτο!».

Οι απαντήσεις του Πορτογάλου… έγιναν viral, με τους οπαδούς της Πόρτο να τον αποθεώνουν!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Primeira Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ