Όπως κάθε χρόνο από το 2003 έτσι και φέτος η ιταλική εφημερίδα «Tuttosport» ανακηρύσσει το κορυφαίο ταλέντο στον κόσμο. Το”Golden Boy”. Ο Χρήστος Τζόλης πραγματοποίησε εντυπωσιακές εμφανίσεις με τον ΠΑΟΚ. Με αποτέλεσμα να συμπεριληφθεί στην λίστα των υποψηφίων για τους κορυφαίους νεαρούς παίκτες της χρονιάς, Μέσω σχετικής ψηφοφορίας από την Tuttosport. Ο 19χρονος άσος είχε συγκεντρώσει […]

Όπως κάθε χρόνο από το 2003 έτσι και φέτος η ιταλική εφημερίδα «Tuttosport» ανακηρύσσει το κορυφαίο ταλέντο στον κόσμο. Το”Golden Boy”.

Ο Χρήστος Τζόλης πραγματοποίησε εντυπωσιακές εμφανίσεις με τον ΠΑΟΚ. Με αποτέλεσμα να συμπεριληφθεί στην λίστα των υποψηφίων για τους κορυφαίους νεαρούς παίκτες της χρονιάς, Μέσω σχετικής ψηφοφορίας από την Tuttosport.

Ο 19χρονος άσος είχε συγκεντρώσει από την αρχή της σεζόν τα βλέμματα πάνω του. Οταν με το… καλημέρα της σεζόν, στο παιχνίδι κόντρα στην Μπεσίκτας για τα προκριματικά του Champions League, σκόραρε τα δύο πρώτα τέρματα της ομάδας του. Και πρόσφερε την ασίστ στον Πέλκα για το τρίτο. Έκτοτε, συνέχισε τις πολύ καλές εμφανίσεις με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Κλείνοντας την χρονιά με 16 γκολ και 10 ασίστ σε 46 συμμετοχές.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην σχετική λίστα βρίσκεται και ο Κωνσταντίνος Τζόλάκης. Ο οποίος είχε αρκετές συμμετοχές πίσω από τον Ζοσέ Σα. Και όσες φορές αγωνίστηκε έδειξε ότι αποτελεί μία σταθερή λύση κάτω από τα δοκάρια των «ερυθρόλευκων». Συνολικά δέχτηκε μόλις 4 τέρματα στις 7 συμμετοχές που είχε φέτος σε όλες τις διοργανώσεις, με τον Πέδρο Μαρτίνς να τον εμπιστεύεται κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ