Μπορεί στον ΠΑΟΚ ακόμη να βρίσκονται σε πελάγη ευτυχίας για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Όμως ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει ακόμη μελανά σημεία στο ρόστερ. Μάλιστα, κάποια από αυτά είναι και άκρως…ακριβοπληρωμένα! Μία τέτοια περίπτωση είναι ο Σίντζι Καγκάβα. Ο Ιάπωνας ποδοσφαιριστής είναι ίσως ο μόνος που δεν έχει δείξει το παραμικρό θετικό στοιχείο στην […]

Μπορεί στον ΠΑΟΚ ακόμη να βρίσκονται σε πελάγη ευτυχίας για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Όμως ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει ακόμη μελανά σημεία στο ρόστερ.

Μάλιστα, κάποια από αυτά είναι και άκρως…ακριβοπληρωμένα! Μία τέτοια περίπτωση είναι ο Σίντζι Καγκάβα. Ο Ιάπωνας ποδοσφαιριστής είναι ίσως ο μόνος που δεν έχει δείξει το παραμικρό θετικό στοιχείο στην περσινή και φετινή σεζόν του ΠΑΟΚ. Στα ευρωπαϊκά παιχνίδια ήταν κάτι παραπάνω από αρνητικός πρωταγωνιστής. Ενώ λίγο έλειψε να οδηγήσει και σε αποκλεισμό την ομάδα του. Κυρίως στην σειρά με την Μποέμιαν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ λοιπον, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν έχει άλλη υπομονή. Οι θέσεις στο ρόστερ είναι περιορισμένες και στον ΠΑΟΚ είναι οριακά σχετικά με την απόκτηση παικτών. Λόγω financial fair play. Ο Ρουμάνος τεχνικός λοιπόν φαίνεται να έχει βρει την λύση. Με τα πηγαδάκια να αναφέρουν πως την έχει προωθήσει και στην διοίκηση.

Καγκάβα προς πώληση!

Πλέον μένει να δούμε αν θα δοθεί μία έξτρα περίοδος υπομονής ή στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου θα βρεθεί κάτι σωτήριο για τον παίκτη και τον ΠΑΟΚ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ