Ο  Άρης  προχωράει άμεσα για την απόκτηση επιθετικού τις τελευταίες ώρες με τους «κίτρινους» να έχουν καταλήξει. Και για να το κάνουμε απλό, ο Μπαράλες είναι ο κλεισμένος, αλλά όπως σας είχαμε γράψει και πρόσφατα η καψούρα ήταν ο Αλ Ταμαρί. Και τελικά η τελευταία πρόταση του Άρη δείχνει να ξεμπλοκάρει την μεταγραφή του μάγου. […]

Ο  Άρης  προχωράει άμεσα για την απόκτηση επιθετικού τις τελευταίες ώρες με τους «κίτρινους» να έχουν καταλήξει. Και για να το κάνουμε απλό, ο Μπαράλες είναι ο κλεισμένος, αλλά όπως σας είχαμε γράψει και πρόσφατα η καψούρα ήταν ο Αλ Ταμαρί. Και τελικά η τελευταία πρόταση του Άρη δείχνει να ξεμπλοκάρει την μεταγραφή του μάγου.

Απόλυτη δικαίωση του Sports365.gr που από την αρχή είπαμε ποιος είναι ο βασικός μεταγραφικός στόχος, όταν όλοι έβλεπαν φαντάσματα. 

Θα χαθεί η μπάλα! Ο Αλ Ταμαρί πάει γάντι στον Άρη

Ο Αλ Ταμαρί ήταν ο πρώτος στόχος και η μεταγραφή που θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο τον Άρη, και θα γίνει ο νέος ηγέτης της ομάδας. Η αρχική πρόταση δεν είχε θετική κατάληξη, αλλά πλέον με την νέα πρόταση δείχνει ότι έχει πλησιάζει στο σημείο ταύτισης με τη Λέουβεν για τον δανεισμό του Μούσα Ελ Τάμαρι, με option αγοράς των δικαιωμάτων του παίκτη το ερχόμενο καλοκαίρι.

Σημειώστε πως ενδιαφέρον για τον Αλ Ταμάρι υπάρχει από το καλοκαίρι. Μαζί τους Ματέο Γκαρσία, Αλ Ταμάρι και τον Μπρούνο Γκάμα μπορούν να ανεβάσει επίπεδο τον Άρη.

Σε περίπτωση που δεν πάει όπως το θέλει ο Άρης τότε θα ενεργοποιήσει τον Μπαράλες. 

Ο Αργεντινός του Αστέρα έχει το θετικό ότι δεν χρειαστεί προσαρμογή αφού γνωρίζει καλά το Ελληνικό πρωτάθλημα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Άρης έχει κλείσει τον 33χρονο επιθετικό αλλά η καψούρα είναι ο Ιορδανός.

Επειδή πολλοι μας κάνετε ερωτήσεις για τον Μήτρογλου, πρώτον έχουμε πει την άποψη μας με άρθρο μας και δεύτερον μόνο αν η Μαρσέιγ που είχε πληρώσει ενα σκασμό λεφτά τον αφήσει ελεύθερο, τότε και μόνο τότε, μπορεί αν έχει ελπίδες η έλευση του στον Άρη.

Αποφασισμένος ο Καρυπίδης να τελειώσει σύντομα την υπόθεση με τον επιθετικό. Οι εξελίξεις είναι πλέον 1-2 ημερών.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ