Ο 27χρονος Ουκρανός μπακ είχε τεθεί εκτός πλάνων στην ΑΕΚ. Μαζί με τον Έλντερ Λόπες. Και είχε ειδοποιηθεί να ψάξει για πρόταση προκειμένου να αποχωρήσει. Τελευταία ένας ρωσικός σύλλογος εξέφρασε ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Και όπως αποκαλύπτει στο σημερινό της φύλλο η εφημερίδα «Δικέφαλος», η ομάδα αυτή είναι η Αχμάτ Γκρόζνι. Η Αχμάτ έχει […]

Ο 27χρονος Ουκρανός μπακ είχε τεθεί εκτός πλάνων στην ΑΕΚ. Μαζί με τον Έλντερ Λόπες. Και είχε ειδοποιηθεί να ψάξει για πρόταση προκειμένου να αποχωρήσει.

Τελευταία ένας ρωσικός σύλλογος εξέφρασε ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Και όπως αποκαλύπτει στο σημερινό της φύλλο η εφημερίδα «Δικέφαλος», η ομάδα αυτή είναι η Αχμάτ Γκρόζνι.

Η Αχμάτ έχει καταθέσει πρόταση στην ΑΕΚ με τη μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς, καλύπτοντας το συμβόλαιο του Νταντσένκο, όπως τονίζει το δημοσίευμα.

Από την πλευρά της η ΑΕΚ επιθυμεί πώληση του 27χρονου Ουκρανού μπακ, ο οποίος αποκτήθηκε τον περασμένο Γενάρη, πραγματοποιώντας 11 εμφανίσεις με την Ένωση. Ωστόσο, αν η ρωσική ομάδα επιμείνει στη φόρμουλα που έχει προτείνει, τότε είναι πιθανό η ΑΕΚ να πει το «ναι».

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч
Uncategorized

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα