Ο Μάριος Μιτάι είναι ένα από τα ελάχιστα ποδοσφαιρικά πρότζεκτ νεαρών παικτών στην χώρα μας. ή τουλάχιστον ήταν! Καθώς τον τελευταίο καιρό δεν δείχνει να ασχολείται κανείς σοβαρά μαζί του. Ώστε να τον βοηθήσει και να τον βελτιώσει. Τα πράγματα όμως δεν είχαν ξεκινήσει ακριβώς έτσι. Στην ΑΕΚ φάνηκαν από την αρχή να έχουν όλη […]

Ο Μάριος Μιτάι είναι ένα από τα ελάχιστα ποδοσφαιρικά πρότζεκτ νεαρών παικτών στην χώρα μας. ή τουλάχιστον ήταν! Καθώς τον τελευταίο καιρό δεν δείχνει να ασχολείται κανείς σοβαρά μαζί του. Ώστε να τον βοηθήσει και να τον βελτιώσει.

Τα πράγματα όμως δεν είχαν ξεκινήσει ακριβώς έτσι. Στην ΑΕΚ φάνηκαν από την αρχή να έχουν όλη την καλή διάθεση να επενδύσουν πάνω του.

Η ίδια η ομάδα προχώρησε σε επιλογές τύπου Κονέ, Παπαδημητρίου, Ταυλαρίδη. Θέλοντας να αλλάξει τακτική. Η οποία δεν απέφερε το παραμικρό τα τελευταία χρόνια.

Θέλησε να φτιάξει κάτι που θα ξεχώριζε ανάμεσα στην ελληνική πραγματικότητα. Ένα σύνολο με παίκτες που θα στηριχτούν. Θα λάβουν ευκαιρίες και υπεραξία ώστε να αξιοποιηθούν στο έπακρο άμεσα.

Φάκελος Μάριος Μιτάι.

Γεννηθείς, μόλις, εν έτει 2003!

Ηδη, διεθνής με την Εθνική Αλβανίας!  Συμβόλαιο με την ΑΕΚ μέχρι το 2026.

Ο μικρός έλαβε χρόνο συμμετοχής κόντρα στην Βελέζ. Όμως από κει και πέρα φαίνεται να ξεχάστηκε τελείως. Η έλευση των μεταγραφών στην ΑΕΚ, καθώς και η εκ νέου ονοματολογία για την θέση του δεν είναι ενθαρρυντικά δείγματα.

Και ξαφνικά…στροφή 180 μοιρών…

Έχει αλλάξει κάτι το τελευταίο διάστημα όσον αφορά την στάση του Μιλόγεβιτς στο συγκεκριμένο θέμα; Η απάντηση είναι όχι. Τουλάχιστον όχι μέχρι αυτή τη στιγμή. Ο τεχνικός της Ένωσης συνεχίζει σύμφωνα με πληροφορίες να θεωρεί πως ο Μιτάι μπορεί να είναι η δεύτερη επιλογή για την θέση που καλύπτει και μάλιστα αυτό το λέει λαμβάνοντας υπόψη του και το ρίσκο. Δηλαδή δεν φαίνεται να πρόκειται για μια άποψη που πηγάζει από σιγουριά πως δεν θα έρθουν… στραβές με τον Μιτάι να είναι στο επίκεντρο. Αντίθετα, φαίνεται ο προπονητής να το θεωρεί αυτό δεδομένο, αλλά και πάλι να θεωρεί πως το κέρδος για την ομάδα, αλλά και για τον παίκτη που τον πιστεύει πολύ, θα είναι να έχει ενεργή παρουσία από φέτος.

 

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι