Το μεταγραφικό παζάρι συνεχίζεται για τον ΠΑΟΚ. Οι “ασπρομαυροι” θέλουν να χτίσουν κάτι αξιόλογο και να χτυπήσουν με αξιώσεις το πρωτάθλημα της νέας σεζόν. Ο Ρασβάν Λουτσέσκου έχει αναλύσει το έμψυχο δυναμικό της ομάδας, καθώς και τους παίκτες που βρίσκονται “υπ ατμόν”. Μια τέτοια περίπτωση είναι η υπόθεση Κρμέντσικ. Ο Τσέχος επιθετικός δεν φαίνεται να […]

Το μεταγραφικό παζάρι συνεχίζεται για τον ΠΑΟΚ. Οι “ασπρομαυροι” θέλουν να χτίσουν κάτι αξιόλογο και να χτυπήσουν με αξιώσεις το πρωτάθλημα της νέας σεζόν.

Ο Ρασβάν Λουτσέσκου έχει αναλύσει το έμψυχο δυναμικό της ομάδας, καθώς και τους παίκτες που βρίσκονται “υπ ατμόν”.

Μια τέτοια περίπτωση είναι η υπόθεση Κρμέντσικ. Ο Τσέχος επιθετικός δεν φαίνεται να βλέπει το μέλλον του στην Θεσσαλονίκη και την Τούμπα. Έχοντας μάλιστα δηλώσει πως το ποδόσφαιρο για εκείνον στην χώρα μας έχει τελειώσει οριστικά.

Ο ΠΑΟΚ παρακολουθεί τις εξελίξεις για τον ποδοσφαιριστή. με την ομάδα του πάντως, την Κλαμπ Μπριζ να μην συζητάει για κάτι άλλο πέραν της πώλησης. Αξιώνοντας μάλιστα υπέρογκα ποσά για τον παίκτη.

Σε περίπτωση που οι Βέλγοι ρίξουν κάπως το κασέ τους η πλευρά της ομάδας τη Θεσσαλονίκης θα είναι σίγουρα διατεθημένη να το συζητήσει.

Όσον αφορά τα νέα ονόματα που ακούγονται. Ένα από αυτά είναι εκείνο του Άντραζ Σπόραρ, του Σλοβένου επιθετικού της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. 

Ο συγκεκριμένος αρέσει πολύ σαν περίπτωση στον Λουτσέσκου. Με τους αναλυτές να κάνουν λόγο για παίκτη επιπέδου …Πρίγιοβιτς!

Τα δεδομένα και με τον συγκεκριμένο βέβαια είναι κάπως “αλμυρά”. Καθώς η Σπόρτινγκ δεν πουλάει. Παρα μόνον δανείζει τον παίκτη.

Τα επόμενα 24ωρα ο ζήτημα του παίκτη αναμένεται να απασχολήσει πολύ περισσότερο τον “δικέφαλο.”

Απολαύστε τον Σπόραρ εν δράσει:

https://www.youtube.com/watch?v=eVxLdLJeroI

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ